Super handige reiskoffer

Ben jij vaak op zakenreis? Of plan jij per jaar drie vakanties in? Grote kans dat jij gek wordt van een ongeordende, ontplofte reiskoffer. Goed nieuws, je verlossing is hier. Shelfpack is de naam die jouw Messias draagt. Voor de nieuwe generatie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. De koffer is voorzien van vier hoogwaardige dubbelspinnende wiel-units. De koffers worden uitgerust met een waszak, maar dat is niet het enige. De koffer is namelijk te herkennen aan de handige front compartimenten. De fabrikant vermeldt bovendien dat de defect- en schadegraad nagenoeg nul is.

Shelfpack

 

Shelfpack-rek

Verreweg het handigst is het uitschuifbare rek dat in de Shelfpack. Dit is dé feature die de koffer tot een succes maakte en de cijfers van de eerste generatie de lucht in deed schieten. Met dit rek heb je namelijk de beschikking over vier plateaus ter grootte van de gemiddelde kastlade. Met dit rek in je Shelfpack hoef jij dus nooit verrast te worden door gekreukte kleding die dwars door elkaar heen ligt als je de koffer eindelijk na een lange reis op je vakantiebestemming opent.

Het rek is niet standaard bij de Shelfpack inbegrepen, maar los verkrijgbaar. Als je gewoon op zoek bent naar een ruime, stijlvolle koffer met een groot, open vak, biedt de Shelfpack ook voor jou uitkomst. Verder is de tweede generatie van de Shelfpack verkrijgbaar in drie verschillende versies. De fabrikant van de Shelfpack geeft aan dat de verscheping van de koffers gepland staat voor juni 2019.

Shelfpack

 

Best Seller

Dit model is de geüpgradede versie van de eerste generatie. Deze versie heeft een hoogte 28 inch (28” x 18,5” x 14”), wat neer komt op zo’n 71 cm. Deze versie heeft een upgrade gekregen. Dit betekent dat de koffer met vier dubbele wieltjes en grotere voorvakken uitgerust is. De standaardprijs voor de grootste van de drie versies is 299 dollar.

Shelfpack

 

Weekender

De Weekender is het mid-size model van de Shelfpack. Deze versie heeft een hoogte van 24 inch (24” x 16” x 12”). Omgerekend is dat een krappe 61 cm. Ook voor deze versie zijn de aanpassingen van vier dubbele wieltjes en grotere voorvakken doorgevoerd. De Weekender heeft hetzelfde stijlvolle design, maar is even een slag kleiner en is verkrijgbaar tegen een prijs van 259 dollar.

Shelfpack

 

Perfect Carry-on

De Perfect Carry-on is de meest compacte van drie soorten die er van de Shelfpack te koop zijn. Het is maar net wat je nodig hebt. Als je vaak trips van 1 à 2 dagen maakt, kan een grotere koffer juist onhandig zijn natuurlijk. Deze versie heeft een hoogte van 21 inch (21” x 14” x 9”) – zo’n 53 cm. Hiermee voldoet aan de eisen om als handbagage te dienen. Beschikt onder andere over een laptop-vak en kost 249 dollar.

Wil jij gebruik maken van aantrekkelijk veel korting? Pre-order jouw gewenste formaat dan snel via de website van Shelfpack.

Sleep jij in plaats van al dat gereis liever de wereld je huiskamer in. Misschien is deze enorme Samsung tv wel wat voor jou.