Samsung Tv: ‘The Wall’

Niet alleen met telefoons en tablets worden er veel nieuwe producten gelanceerd, ook de technologieën van de Samsung Tv blijft ontwikkelen als een sneltrein. ‘Vroeger’ terug konden we nog genieten van een grote box met een scherm van zo’n 19-inch, als je geluk had.

Moet je nagaan hoe het is om een televisie te hebben die zo groot is als een bioscoopscherm. De nieuwe Samsung Tv brengt het. De Tv is 219-inch, wat uitkomt op een lengte van 5.5 meter! Omdat dit Tv scherm zo groot is en bijna je hele muur bedekt, wordt het beestachtige apparaat ook ‘The Wall’ genoemd. De kans dat deze Tv niet eens past je woonkamer, is echt zo gek niet. Mocht je nou een muur hebben van muur hebben van minimaal 5.5 meter, dan is dit misschien wel iets voor jou!

 

Specificaties

Een monster van dat formaat zal vast een hele hoop energie verbruiken. Toch zijn we blij om te laten weten dat The Wall niet onnodig veel verbruikt. Dit komt door de micro-LED-technologie die in de televisie zit. Deze LED-technologie verbruikt zelfs minder energie dan de tv die je al in huis hebt. De kwaliteit zal er niet onder verloren raken en blijft op hoge kwaliteit.

Voor iedereen waar de Tv net niet gaat passen: geen paniek! Er namelijk ook nog een andere optie beschikbaar. Er is ook een broertje van The Wall. Dit is een 75-inch Tv die ook zeker groot genoeg is voor veel kijkplezier.

Laatst hebben we ook een kijkje genomen bij de nieuwe Sony Tv. Deze televisie is aanzienlijk kleiner dan die van Samsung. Maar als je het prijskaartje ziet, is het toch even slikken. De nieuwe Tv van Sony kost zo’n 70 duizend dollar.