Op 22 april van dit jaar was het feest voor de tv-liefhebbers, Sony maakte namelijk een reeds nieuwe producten met prijzen bekend. Helaas was dit wel alleen voor de Amerikaanse markt, maar de Sony tv is ook beschikbaar op Amazon. Sony bracht het nieuws dat zij 5 nieuwe televisies zouden lanceren, waarvan één in 8K met een schamele prijs van maar liefst $70.000.

Sony tv Master series

Een televisie in 4K is al redelijk nieuw, maar Sony heeft nog iets beters. Zij hebben namelijk een tv met 8k-beeldkwaliteit geproduceerd. In navolging van de nieuw te komen PlayStation 5, spelen zij hier dus op in door ook tv’s te produceren die de brute kracht van de nieuwe PlayStation aankunnen. De tv’s worden uitgevoerd in twee maten, namelijk een 85 en 98 inch – met respectievelijk een prijs van $12.999 en $69.999. Mocht jij nog een bedrag van deze grootte hebben liggen, dan kan die van jou zijn. Om een impressie te wekken wat het verschil is tussen Full HD en 8K, check onderstaande foto.

Sony tv

Mocht je toch iets minder geld beschikbaar hebben, wees dan niet getreurd. Ze hebben ook tv’s voor minder dan $7.000. Helaas heb je dan geen 8K, maar met een 4K-televisie kom je in deze tijd nog steeds zeer goed weg. Voor $7.000 heb je dan de beschikking over een 77-inch televisie die voorzien is van 4K kwaliteit en een Oled-scherm. Dus mocht jij nog ergens ruimte hebben om een twee meter grootte televisie te plaatsen, dan zouden wij het wel weten. Mocht je meer informatie willen over de televisies, check dan even de website van Sony. Hier wordt namelijk alles specifiek uitgelegd over hoe de tv’s werken en wat je precies aan zo’n 8K scherm hebt.

Om je even in de wondere wereld van toffe gadgets te houden, zijn dit de musthave gadgets voor mannen. Zo ben jij altijd en overal het mannetje.