Stijlvolle soundbar

Laat voorop staan dat geen enkele woning zonder goed geluid kan. Sonos komt met een compacte en relatief betaalbare soundbar in de vorm van de Sonos Beam. Met deze soundbar kies jij zelf de geluidsweergave bij jouw films, series of muziek. De Sonos Beam beschikt over een standaard modus, nachtmodus en spraakversterking modus. Met de nachtmodus wordt het basgeluid automatisch verminderd. Dit zorgt ervoor dat anderen geen last hebben van het geluid in de late uurtjes. Wanneer de spraakversterking modus geactiveerd is, worden de gesprekken beter naar voren gebracht. Hierdoor zal een praatprogramma of jouw favoriete serie beter tot zijn recht komen. Natuurlijk is deze soundbar gemakkelijk te koppelen met je telefoon, tablet en andere Sonos speakers. Bovendien doet de Sonos Beam geen afbreuk aan je interieur. De soundbar ziet er strak en compact uit, waardoor hij onder elke middelgrote tv en in elk modern interieur past. Ook is hij door de stembediening klaar voor de toekomst. Dit maakt de Sonos Beam speciaal. Het is een 3-in-1 speaker: tv, muziek en slim.

Gadgets mannen MAN MAN

gadgets heren mannen MAN MAN

Beam

Sonos €449 Shop nu

Next-level stofzuiger

Oke heren, jullie kunnen nu wel denken “een stofzuiger, serieus?”. Maar laten we eerlijk zijn: geen één woning kan zonder een stofzuiger. Om die vervelende taak van het stofzuigen zo plezierig mogelijk te maken, is de Dyson Cyclone V10 Absolute uitermate geschikt. Met een krachtige V10 motor kan je voor maar liefst 60 minuten onafgebruiken stofzuigen. Je hoeft je geen zorgen te maken om je houten vloer, want de parketborstel beschermt deze tegen krassen. Tevens beschikt deze stofzuiger over een extra krachtige turbostand zodat jouw vloerkleden en laagpolige tapijten gemakkelijk schoon te maken zijn.

Gadgets mannen MAN MAN

gadgets voor mannen MAN MAN

Cyclone V10 Absolute

Dyson €629 Shop nu

Subtiele smartwatch

Naast de bovenstaande gadgets, doorgaan ook accessoires een technologische tranformatie. Hoewel smartwatches al bestonden in het midden van de vorige eeuw, maakten ze de afgelopen 5 tot 10 jaar pas furore. Vandaag de dag zijn smartwatches niet meer ‘gewoon horloges’, alles behalve! Samsung heeft onlangs een special edition uitgebracht van hun Gear S3 en Gear Sport. In de Special Editions gaat tijdloos design hand in hand met geavanceerde technologie. Met het klassieke ontwerp – ronde wijzerlaat en massieve metalen horlogeband – hebben de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport het uiterlijk van een ‘gewoon’ hoogwaardig horloge, alleen bieden ze talloze extra’s. Met de Special Editions van de Gear S3 en Gear Sport dichten Samsung en PDA Group de kloof tussen klassieke horloges en de smartwatch. De uitstraling van de horloges is tijdloos, terwijl de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarmee maken we de smartwatch nóg aantrekkelijker voor de klassieke horlogeliefhebber.

Gadgets mannen MAN MAN

gadgets voor mannen MAN MAN 00

Gear Sport Special edition

Samsung €369 Shop nu

Luchtreinigingsventilator

Aangezien er al talloze nachten zijn geweest waarbij de temperaturen maar niet daalden, kan vrijwel geen één woning zonder verkoeling. De Dyson Pure Cool kan deze zomer dan ook niet ontbreken in jouw woon- of slaapkamer. Deze luchtreiniger met ventilatiefunctie past zichzelf dankzij slimme sensoren automatisch aan op de gemeten luchtkwaliteit. De luchtreinigingsventilator draait tot 350 graden in het rond, waardoor ‘ie geen enkele hoek mist. De HEPA-filter filtert tot maar liefst 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. Bovendien is de Dyson Pure Cool gemakkelijk te besturen met de meegeleverde afstandsbediening of via de app op je smartphone.

Gadgets mannen MAN MAN

gadgets mannen Dyson MAN MAN

Pure Cool™ tafel luchtreinigingsventilator

Dyson €549 Shop nu

Al met al is het geen geheim dat wij mannen van gadgets houden. Op Kickstarter verscheen onlangs dé gadget voor de thuiswerkers: de Bedchill.