Bedchill

De Bedchill is dé must-have voor de thuiswerker. Deze gadget maakt je leven hoe dan ook een stuk gemakkelijker. Of je nou werk te doen hebt, series wilt kijken of een boek wilt lezen, de Bedchill maakt het allemaal net wat comfortabeler en beschikt over alles wat jij maar nodig hebt.

 

De Bedchill is uitgerust met allerlei snufjes. Zo beschikt deze tafel over usb-poorten en stopcontacten zodat jij al jouw benodigde apparatuur van stroom kan voorzien. Verder is de Bedchill uitgerust met LED-verlichting, die jij kan aanpassen aan je gemoedstoestand. Ook de ingebouwde Bluetooth-speakers maken deze tafel next-level. Door je telefoon of laptop te verbinden met de speakers kan jij eenvoudig je series kijken of je favoriete achtergrondmuziek afspelen terwijl je aan het werk bent. Om een gebruiksgemak als nooit tevoren te realiseren, beschikt de Bedchill over twee lades. Zo hoef jij nooit meer je bed uit op bepaalde spullen te pakken. Tevens is ‘ie door de wielen makkelijk verplaatsbaar, waardoor je hem ook goed in de woonkamer kan gebruiken.

Kickstarter Bedchill MAN MAN Kickstarter Bedchill MAN MAN Kickstarter Bedchill MAN MAN

Deze tafel is te bestellen in het wit, zwart, grijs en hout, zodat hij in vrijwel elke slaapkamer past. Hij komt voor mét en zonder alle technische snufjes, vanaf een prijs van €154,- exclusief verzendkosten.