Jasper Lijfering en Amsterdam Vintage Watches

Jasper is nog maar 28 jaar en heeft een mega klantenbestand met onder andere Ellen DeGeneres (waar de New York Times een artikel over schreef), Lil’ Kleine, Shawn Mendes en diverse profvoetballers.

 

Van jongs af aan is Jasper geïnteresseerd in vintage klokjes. Zijn vader, Paul Lijfering, heeft jarenlang in een winkel bij de Oudemanhuispoort gewerkt. Dus hij heeft het voornamelijk van zijn vader. Als een van de eersten in Nederland zag Paul handel in tweedehands luxe-horloges. Op z’n 21e nam Jasper de zaak over en gooide direct hij het roer om en ging hij verder opereren onder de naam Amsterdam Vintage Watches. De rest is geschiedenis.

Floris Wyers ging op bezoek bij Amsterdam Vintage Watches

Jasper Lijfering vertelt in de onderstaande video aan Floris Wyers (PureLuxe) hoe hij volgend jaar nóg meer omzet wil draaien en dat terwijl de winkel vorig jaar al een omzet van 12 miljoen euro draaide. Ook liet hij in de video meerdere indrukwekkende vintage horloges zien van merken als Rolex, Audemars Piquet, Patek Patek Phillipe en Cartier.

 

Sommige mensen hebben zoveel luxe horloges dat ze niet meer weten welke ze wel en niet bezitten. Dan Bilzerian maakt enorme blunder met de aanschaf van zijn nieuwe horloge.