Wie is Dan Bilzerian?

Dan Bilzerian is een professionele pokerspeler, ondernemer en fitnessfanaat. Het vermogen van Dan Bilzerian wordt geschat op $200 miljoen. Het is niet zeker of hij al dat geld in bezit heeft, maar zijn levensstijl is niet gewoontjes. Bilzerian houdt wel van een jointje en is vaak stoned. Hij is constant omringd door de knapste bikinimodellen en hij heeft een goede collectie luxe horloges. Kortom: hij leeft een leven waar veel mannen van dromen.

Hij koopt een luxe horloge die hij al bezit

De 41-jarige levensgenieter heeft een werkelijk indrukwekkende collectie en bezit luxe horloges van merken als Audemars Piguet , Hublot en Richard Mille. Dan Bilzerian bezit zelfs zoveel Richard Milles dat hij vergeet welke modellen hij eigenlijk bezit. Bilzerian deelde een gênante bekentenis op zijn Instagram-verhaal na zijn laatste winkeltrip en gaf neerslachtig toe: “Ik heb hetzelfde f*cking horloge twee keer gekocht”.

Het horloge waar het om gaat is de Richard Mille RM 65-01 Automatic Winding Split-Seconds Chronograph. Het is een indrukwekkend voorbeeld van haute horlogerie. Het horloge is het meest gecompliceerde horloge dat het merk uit Zwitserland maakt. De verkoopprijs van dit speciale horloge is zo’n $310.000.

Bekijk ook de spiderman-sterren Tom Holland en Zendaya houden interview met peperdure horloges om hun pols.