Zendaya en Tom Holland zijn de sterren van de nieuwe Spiderman-film

De twee filmsterren hebben het nooit bevestigd, maar het heeft er toch alle schijn van dat ze een koppel vormen. Ze worden zelfs zoenend betrapt en plaatsen foto’s van de ander op Instagram. Zendaya en Tom Holland krijgen geen genoeg van elkaar.

Zendaya staat niet bekend een groot fan van horloges te zijn, maar Tom daarentegen wel. Holland is vaker gespot met mooie horloges en laten dit vooral Patek Philippes zijn, niet de minste horloges zijn dat. Van Tom Holland weten we dat hij genoeg luxe horloges van het topmerk bezit, waaronder drie Aquanauts – rose goud, een wit gouden en een roestvrij staal op een ‘tropische’ band. Deze laatste droeg de 25-jarige acteur tijdens een IMDb-interview over zijn nieuwe film: Spider-man: No Way Home.patek philippe spider man tom holland

Zendaya overklast met haar Patek Philippe

Als je denkt dat het bovenstaande horloge het hoogtepunt was, zit je goed mis. Zendaya, onze horloge rookie, stormt binnen en overklast iedereen in de kamer. Misschien was het een cadeau van Holland, misschien was het aanbevolen door haar vriend of misschien heeft ze het gewoon zelf uitgekozen. Hoe ze ook aan de horloge is gekomen, het is een aanwezig klokje.

Het model is een slimline Patek Phillipe Nautilus (ref. 7118/1R-001). De datum staat in tegendeel tot de andere horloges op de 6 uur mark en niet op de 3 uur. Online kan je dit horloge vinden voor een prijs van ongeveer 90.000 euro.

patek zendaya

Dat bekendheden vaak houden van luxe horloges, dat is geen geheim meer. Zo ook onze grootse Nederlandse trots. Check het opvallende Rolex horloge van Max Verstappen.