Chateau van de Meilandjes daalt dik in vraagprijs

Het is al even geleden dat de familie Meiland besloot om te verhuizen naar Nederland. Daar wisten ze snel een huis te kopen waar zij met het hele gezin in konden wonen. Het is geen nieuws dat de Meilandjes nou eenmaal van verhuizen houden. Maxime Meiland besloot namelijk samen te wonen met haar vriend Leroy en zij gingen op zoek naar een eigen woning. Ondertussen is het chateau in Frankrijk nog steeds niet verkocht.

De vraagprijs van het chateau in Frankrijk begon op een 998.000 euro. Het is al bekend dat die vraagprijs te hoog was en deze werd om die reden verlaagd naar 795.000 euro. Zelf kochten de Meilandjes het kasteel voor vier ton. Een verdere daling ligt op de loer aangezien nog niemand interesse heeft getoond in het kopen van het chateau. Niet alleen omdat volgend lokale makelaars de verkoopprijs rond de vijf ton hoort te liggen, maar ook gezien de staat van het chateau. Er zijn slechts vier kamers gerenoveerd en voor de rest is het oude rommel, wordt er gesteld.

Een bekende Belgische website beschreef het chateau als volgt; ‘Er zijn nog heel wat herstellingswerkzaamheden nodig. Er is op gelijkvloers geen centrale verwarming, alleen vier houtkachels. Het zwembad is niet verwarmd. Ook liggen de tegels rond het zwembad los. De elektriciteit in het chateau moet volledig vernieuwd worden. Het dak lekt op meerdere plaatsten. Isolatie ontbreekt in gans het kasteel. Het is niet warm te krijgen. Tijdens de wintermaanden lijkt het wel een vriezer’. Dat zijn niet hele lovende kritieken.

Check de website van BekendeBuren voor meer.