Max Verstappen kiest voor een prijzig horloge

Met een royaal salaris door keihard werken en daarin uitblinken mag je af en toe jezelf best eens belonen. Des te meer met een accessoire dat bekendstaat om een tijdloze reputatie van degelijkheid. Zo ook zoals dit model – een heruitgave van de Cosmograph, ter ere van 50-jarig bestaan én onthuld tijdens Baselworld 2013, een show voor sieraden en horloges in Zwitserland.

Een uitstekend jaar voor Max Verstappen. De destijds 15-jarige Max won de wereldtitel in karten op het allerhoogste niveau. Ook twee titels in de Europese klassen vielen ten prooi aan de uitzonderlijke coureur, die een jaar daarop tekende voor een Formule 1-contract.

Verstappen met opvallende Rolex-horloge: Cosmograph Daytona Platinum

Verstappen mag zich de trotse drager van de Cosmograph Daytona Platinum noemen. De beperkte oplage onderscheidt zich vanwege de platina-uitvoering. Het horloge zou naar verluidt rond de 75.000 dollar kosten. Of ja, gekost hebben – lees: deze is allang uitverkocht. Dat een exclusieve Rolex een investering blijkt, bewijst wel. Dit model wisselt tegenwoordig van eigenaar voor minstens 125.000 dollar en dat loopt geheid nog verder op.

De Nederlander is als kind aan huis bij het gerenommeerde merk. Maar dat is niet de enige klokkenmaker waar hij een zwak voor heeft. Ook dit Tag Hauer-horloge behoort tot zijn dikke collectie. Evenals dit andere exclusieve Rolex-horloge.