Het luxe Rolex horloge van Max Verstappen

“F1-racecoureur Max Verstappen van Red Bull Racing is op vakantie gespot met een nieuwe Rolex Sky-Dweller in 18k geel goud, een zwarte wijzerplaat en een oysterflex-armband. De Sky-Dweller werd in 2012 geïntroduceerd tijdens BaselWorld en is tot heden één van de meest complexe Rolex-horloges, het toont een jaarkalender en een functie voor een tweede tijdzone.”

Een beetje nonchalant in die sportbroek, dat wel. Maar niettemin ook een praktisch horloge voor iemand die structureel meer tijdzones trotseert dan je kwijtgeraakte AliExpress-pakketje. In vergelijking met andere beroemde ingewijden is dit model nog best bescheiden. Maar toch, of er zoiets bestaat als ‘bescheiden’ met een dergelijke horloge laten we even in het midden.

Het prijskaartje? Hoewel de gemiddelde sterveling ongetwijfeld alsnog een zucht slaakt, spreken we niet van een onhaalbare droom, toch? Een slordige 42.2500 euro aftikken voor deze puike polsklok dus.

Ben jij ook fan van dergelijke horloges maar vind je tientallen duizenden euro’s toch nét iets te veel van het goede? Neem dan een kijkje naar deze instapmodellen, perfect als eerste Rolex horloge.