E by Equinox is de meest luxe sportschool

‘E by Equinox’ is met recht de sportschool voor de elite te noemen. Met een jaarabonnement van zo’n 26.000 dollar is het allesbehalve goedkoop, maar daar krijg je een hoop luxe voor terug. Het is daarmee een van de duurste sportscholen ter wereld. Dat de voorzieningen van een absurd hoog niveau zijn, spreekt voor zich.

Geen bar, maar een lounge area

Van een beetje sportschool mag je, naast voldoende apparatuur en een professionele begeleiding, wel het een en ander verwachten. Bij ‘E by Equinox’ hebben ze dat goed begrepen en ze doen er doodleuk nog een schepje bovenop. Kortom, geen simpele bar om na het sporten even uit te rusten of te chillen, maar een heuse lounge area.

meest luxe sportschool engeland amerika

Een clubcard heb je ook niet nodig, dat is namelijk net iets te simpel. Toegang krijg je namelijk door middel van een retina-scanner. Eenmaal binnen, gaat er een wereld voor je open. Je zou bijna vergeten dat het om een echte sportschool gaat.

Je personal trainer weet alles over je lichaam

Dat ‘E by Equinox’ zich wenst te onderscheiden van de gewone sportscholen is een understatement. Zo gaat het hier niet enkel om het trainen, maar staat juist de combinatie van bewegen en de juiste voeding centraal. Je mag dus wel wat bijzonders verwachten en dat biedt men hier ook. Zo kun je jouw eigen instructeur toegewezen krijgen en dat zijn niet de minste. Om het beeld compleet te maken kun je als betalend lid gebruik maken van een 3D-bodyscan. Zo wordt heel gedetailleerd in kaart gebracht hoe je lichaam er nu uitziet en wat je moet doen om dat perfecte figuur te krijgen. Je trainingsprogramma kan dus op elk moment worden bijgesteld, afhankelijk van je eigen wensenpakket. Je trainer c.q. instructeur ziet dus direct waar de meeste aandacht aan moet worden besteed en zo krijg je altijd het programma voorgeschoteld waardoor je efficiënter kunt werken aan je lichaam.

Voor die 26.000 dollar per jaar krijg je dus alles wat je maar kunt wensen. Het enige nadeel is dat de sportschool niet in Nederland, maar in de V.S. en Engeland is gevestigd. Mocht dat toch redelijk onbereikbaar zijn voor jou, richt dan thuis gewoon je eigen homegym in, grote kans dat je een stuk goedkoper uit bent.

Zie hieronder meer foto’s van verschillende vestigingen:

receptie luxe sportschool

douche sportschool luxe

luxe sportschool