Goede en goedkope trainingsbanken om thuis te sporten

Een trainingsbank is uitermate handig om verschillende oefeningen uit te voeren. Wij selecteerden 3 goedkope trainingsbanken waarmee jij thuis goed kan sporten. Check it out:

Homegym Body Sculpture

Dit product is door zijn zachte kniekussens en enkelkussens erg comfortabel in gebruik. Ook heeft deze trainingsbank een gebogen vorm waardoor je optimaal kan trainen. Je kan hem verstellen zodat jij hem op jou ideale hoogte kan zetten. Deze trainingsbank kan je opvouwen waardoor die niet veel ruimte in hoeft te nemen en je hem makkelijk op kan bergen. Dit product is van het merk Body Sculpture. Body Sculpture maakt allemaal verschillende fitnessartikelen. Ze zijn uitgegroeid tot een welbekend internationaal merk.

Trainingsbank

Sit-Up Bench buikspierbank fitness bank

Body Sculpture €53 Shop nu

 

Trainingsbank X-2 met fitness elastieken

Deze trainingsbank is perfect om je buik, onderlichaam, rug en armen intensief te trainen. Ook deze trainingsbank is in hoogte verstelbaar en beschikt de trainingsbank over twee elastieken met handvaten. Hierdoor kan jij je borst, rug en armen ook direct meepakken in je workout thuis. De 3 verschillende pads zorgen ervoor dat jij jouw benen goed en comfortabel vast kan zetten. Kortom: een enorm multifunctionele trainingsbank.

trainingsbank x-2

trainingsbank

X-2 €59,95 Shop nu

 

 

Buikspierbank

Deze buikspierbank is ideaal om er je buikspieren mee te trainen maar is ook meer dan goed om er je heup-, rug- en bilspieren mee te trainen. Hij is net als de andere trainingsbanken verstelbaar in hoogte. Het robuutse stalen frame zorgt ervoor dat die stevig staat en niet zal verschuiven tijdens het gebruik. Ook het ontwerp ziet er modern uit waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je vrienden je met deze bank zullen betrappen. Dit is de duurste van de drie banken.

buikspierbank

Buikspierbank

Relaxdays €186 Shop nu