Een kamer in Amsterdam kopen op Funda

Een praktische kamer in Amsterdam, zo wordt het omschreven in de Funda-advertentie. De mini-kamer is voor een bedrag van maar liefst 100.000 euro te koop. Wat je voor het geld krijgt, is het volgende: de kamer is 11 vierkante meter en heeft een handige inbouwkast, een wastafel met spiegel en planchet. Er is voldoende ruimte om een bed en bureau of kast in kwijt te kunnen. Veel bewoners hebben ook een koelkastje in de kamer geplaatst. De kozijnen in de kamer zijn uitgevoerd met dubbel glas, een kantelraam en ventilatie, een radiator, een modern intercom systeem waarmee je via een app (met beeld) de bezoeker toegang kunt geven tot het gebouw. De kamer heeft een nette laminaatvloer welke nog prima dienst kan doen.

Via de gezamenlijke lift of met de trap ga je naar de zevende etage. Bij binnenkomst vind je de gemeenschappelijke badkamer met 2 douches en 2 toiletten en een aparte wastafel. De gezamenlijke keuken is aan de andere zijde van het gebouw te vinden met een gezellig eettafel en krukken en natuurlijk een heerlijk uitzicht om je dag meet te starten of te eindigen. In de keuken kun je gebruik maken van alle apparatuur zoals de kookplaat, magnetron, waterkoker, broodrooster etc. maar ook pannen, borden, bestek etc. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuin.

Voor 100.000 euro heb je deze kamer van 11 vierkante op de Korte Geuzenstraat in Amsterdam. Het monumentale pand ligt op de hoek van Admiraal de Ruijterweg. Het Westerpark, Oud-West en de Jordaan liggen allen op enkele minuten fietsafstand evenals het centrum van Amsterdam. In de buurt is een ruim aanbod aan lokale winkels en supermarkten, veel gezellige cafés en restaurants.

Check hieronder de gezamenlijke ruimtes van de kamer. 

Zo heb je in Middelstum een koopje. Deze hoekwoning met 5 kamers kost slechts € 110.000.