Woning in Middelstum staat te koop

Aan de Heerestraat in Middelstum staat het hoekhuis dat voor een prima prijs wordt aangeboden. Het huis is nog extra goed geschikt voor handige klussers die het huis een opknapbeurt willen geven. De woning met vijf kamers heeft aan zowel de binnenkant als de buitenkant wat onderhoud nodig, maar het biedt wel potentie, mocht je geen twee linker handen hebben.

 

Op de begane grond word je verwelkomd met een ruime ontvangsthal die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Verder beschikt de begane grond over een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer is de eetkeuken te zien. Deze keuken is ook vanaf de ontvangsthal te betreden. In de keuken is de eenvoudige provisiekelder te bereiken. Samen met de garage annex schuur beschikken beide kamers een toilet. Wat nog ontbreekt is de trap die vanaf de begane grond naar de zolder leidt.

Naast de voornoemde garage annex schuur is er buiten ook een stadstuin te vinden aan de achterzijde van de woning. Verder is de ligging van het huis ook ideaal. Het dorp Middelstum beschikt over diverse voorzieningen, die allemaal op loopafstand van de Heerestraat zijn gesitueerd. Gezien de staat, aard en leeftijd van de woning, worden bij verkoop in de koopakte diverse uitsluitingen opgenomen. Dat is wel good to know wanneer jij daadwerkelijk interesse hebt.

Een vraagprijs van 110.000 euro op Funda

De woning die over maar liefst 107 vierkante meter beschikt, wordt op Funda aangeboden voor 110.000 euro. Momenteel is de woning verkocht onder voorbehoud.

Zie hieronder meer foto’s van de woning:

funda koopje

funda koopje

goedkoop huis funda

zolder funda woning