The Lord of the Rings: The Rings of Powerzal

Amazon-oprichter Jeff Bezos wist het goede nieuws te verkondigen via zijn Twitter-account. Hij kwam met het goede nieuws dat de nieuwe Lord of the Rings serie op 2 september zal verschijnen. Hij schreef onder zijn foto, “Komt op 2 september. Ik kan niet wachten tot jullie het zien.”

Hoewel de teaser trailer niet veel weggeeft over wat we in deze gloednieuwe serie kunnen verwachten, is nu wel eindelijk de titel bekend waaronder de serie zich verschuilt: The Lord of the Rings: The Rings of Powerzal.

Veel fans werden ongeduldig. Eindelijk weten ze de naam van de nieuwe serie en daar hebben veel fans hun mening over gegeven. “We kunnen niet wachten op de nieuwe serie, ik ben er klaar voor”. Iemand anders schreef: “Nou, de uitspraak voor Mordor klinkt goed, dus ik heb het gevoel dat er een zekere mate van zorg is besteed aan de overlevering en aandacht voor de wereld waarin we ook terugkeren.”

De serie heeft Amazon 1 miljard dollar gekost

Algemeen werd bekend gemaakt dat de productie van de nieuwe serie The Lord of the Ring: The Rings of Powerzal Amazon zo’n één miljard dollar heeft gekost. Vanaf september is het over vrijwel de hele wereld beschikbaar. De serie staat in 240 landen al gepland om ontvangen te worden. Die één miljard is zo weer terugverdiend, zou je denken.

‎Een synopsis vertelt dat de serie een ensemble van personages volgt, zowel bekende als nieuwe. Ondertussen worden ze geconfronteerd met de lange gevreesde wederopstanding van het kwaad naar Midden-aarde. Het hoofd van Amazon Studios, Jennifer Salke, vertelde vorig jaar al het volgende: “Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe opgewonden we allemaal zijn om ons wereldwijde publiek mee te nemen op een epische reis door Midden-aarde!”