Peter Gillis koopt een Ferrari 812 GTS

Nu Peter Gillis een echte Nederlandse bekendheid is, volgen wij zijn hele leven op de voet. In zijn eigen programma ‘Massa is Kasse’ gaat Peter Gillis samen met zijn vriendin Nicol naar de autodealer. Hier mag hij eindelijk zijn nieuwe Ferrari ophalen. Bij de dealer staat zijn nieuwe Italiaanse parel op hem te wachten. Een prachtige Ferrari 812 GTS om precies te zijn. De auto stond al voor de deur op Peter te wachten. Als kers op de taart werd Peter Gillis ook nog is verwend door de autodealer met een heerlijk worstenbroodje van één meter lang. Daar werd ie wel Fox Wild van.

Ook nog een Rolls Royce Cullinan in de garage

Peter Gillis was na zijn Ferrari alleen nog niet klaar. Hij kocht er nog een Rolls Royce Cullinan bij. In mei 2021 wist de vakantieparkeigenaar deze twee auto’s even binnen te hengelen. Deze twee dikke auto’s rekende hij daarbij nog in één keer af. Het eerste aanbod wat Thijs Timmermans deed, was 1.021.000 euro. Na een beetje onderhandelen, waar Peter natuurlijk de beste in is, kwamen de twee mannen tot een mooi rond bedrag van één miljoen uit. Hoeveel Peter voor de auto’s apart heeft betaald is dus niet bekend. De nieuwprijs van de stijlvolle Ferrari ligt wel op een flinke 398.000 euro, dat weten we dan weer wel.

Zie hieronder het fragment uit Massa is Kassa waarin Peter Gillis zijn nieuwe Ferrari op de staart trapt:

 

Naast het kopen van eigen goederen, geeft Gillis ook af en toe iets weg. Hij heeft laatst een caravan aan een dakloze vrouw gegeven. Een prachtig gebaar.