Peter Gillis koopt een kasteel in België

Onlangs meldden we al dat Peter Gillis een reusachtig kasteel had gekocht in België. De vraagprijs van het (niet zo) nederige stulpje was zo’n 5,5 miljoen euro. Dat Peter Gillis dit bedrag op tafel kan leggen, verbaast ons niks. Zo verkocht hij al eerder zijn penthouse, Belgische villa, luxe camper, Rolls-Royce Phantom en de Porsche van zijn vrouw Nicol. Hiermee heeft hij – naast de inkomsten als personality en vakantieparkeneigenaar – een flink bedrag tot zijn beschikking.

Het betreft Kasteel Grevenbroek, gelegen in het Belgische Hamont-Achel. Deze gemeente ligt nét over de grens. Zo is Peter alsnog binnen no-time bij al zijn vakantieparken in zowel Nederland als België.

Peter was op slag verliefd toen hij het kasteel zag en zei er zelf het volgende over: ‘Je weet niet hoe blij ik ben met deze aankoop. Het is een uniek gebouw met zeventien hectare grond, midden in het centrum van Hamont-Achel in Belgisch Limburg. dit kwam op mijn pad en ik wist gelijk: hier moet ik een bod op doen.” Zo gezegd, zo gedaan; vooral als je het vermogen van Peter Gillis tot je beschikking hebt.

Een exclusieve rondleiding

Floris Wyers (Pure Luxe) kreeg een exclusieve rondleiding van de beste man hemzelf. Hierbij krijgt hij niet alleen een kijkje vanbinnen, maar zelfs vanboven. Ja, je raadt het al: vanuit een helikopter. Daar worden we – net als Peter Gillis – toch wel een beetje ‘Foxwild’ van!

Zie hieronder de rondleiding video van het YouTube-kanaal van Pure Luxe: