Peter Gillis houdt een uitverkoop

Het lijkt wel alsof Peter Gillis vrijwel alles verkoopt wat hij bezit. De ene na de andere dag komen we weer wat tegen van de Massa is Kassa-ster. Dus heb jij nog interesse in iets van deze vakantieparkenlegende en wil jij je als de enige echte Peter Gillis voelen? Dan is dit je kans.

Allereerst heb jij nu de mogelijkheid om zijn ultra luxe camper te kopen. Als jij een echte fan bent van luxe kamperen, dan zal de Morelo Palace zonder enige twijfel al jouw wildste dromen werkelijkheid maken. Daadwerkelijk niks ontbreekt bij dit gevaarte. Ben jij op zoek naar een auto voor dagelijkse ritjes en wil jij dit in alle luxe doen? Dan kan je nu ook voor een bedrag van bijna een half ton de Rolls-Royce Phantom van Peter Gillis kopen.

Maar de man die bekend staat om uitspraken als “hatseflats” en “niet lullen, maar bedden vullen” neemt ook afscheid van zijn woningen. Hij heeft niet alleen zijn enorme villa in België te koop staan, maar ook zijn penthouse staat in de etalage. Althans, dat stond ‘ie. Het is nu eindelijk verkocht.

Zijn penthouse is eindelijk verkocht

Het is alweer zo’n zeven maanden geleden dat het penthouse van Peter Gillis op de woningmarkt verscheen. Nu is het moment aangebroken dat ‘te koop’-bordje uit de voortuin van de woning in het Belgische Lommel gehaald kan worden. De woning stond te koop voor een bedrag van 895.000 euro; en naar verluidt is de woning ook ongeveer voor dat bedrag verkocht aan de nieuwe eigenaren.

penthouse peter gillis verkocht

Voor het bedrag van zo’n negen ton krijgt de nieuwe bewoner maar liefst 205 vierkante meter aan woonoppervlakte, drie slaapkamers en twee badkamers (inclusief een jacuzzi). Vooral de buitenruimte steelt de show. Het 150 meter grote terras is voorzien van alle luxe voor lange zomeravonden. Benieuwd naar meer foto’s? Check de website van Bekendeburen voor meer foto’s van de verkochte woning.