De Rolls-Royce Phantom van Peter Gillis staat te koop

We weten niet wat er aan de hand is met de zaken van Peter Gillis, maar het kan bijna geen goed teken zijn dat hij veel van zijn luxe bezittingen in de verkoop zet. Misschien moet hij toch de vermeende boetes betalen die hij ontving wegens het huizen van 300 illegale arbeidsmigranten. Mocht dat echt zo zijn, dan zal hij in ieder geval een groot gedeelte kunnen betalen door de verkoop van zijn Rolls-Royce Phantom.

Peter Gillis boetes

Eerder zette Peter een andere Rolls-Royce Phantom te koop met een prijskaartje van 469.950 euro en nu is het dus weer raak. De volgende luxe wagen van Peter Gillis staat te koop op de website van Thijs Timmermans voor een bedrag van maar liefst 483.940 euro. Wat krijgt de nieuwe eigenaar voor dit uitzinnige bedrag?

De specificaties van de luxe wagen

De wagen heeft maar liefst 572 pk onder de motorkap en is voorzien van 900 Nm aan trekkracht. Verder heeft de Rolls-Royce Phantom van Peter Gillis een topsnelheid van 250 kilometer per uur en tikt in slechts 5,3 seconden de 100 kilometer per uur aan. Waanzinnig dus!

Niet alleen de prestaties van deze luxe bolide zijn opvallend, ook het uiterlijk van de wagen trekt de aandacht. De grey metallic kleur, grote grill aan de voorkant en het Spirit of Ecstacy-beeld maken het geheel een oogstrelende verschijning. Open je de deuren, dan zal je nog meer luxe vinden. Denk aan de kenmerkende sterrenhemel en een volledig leren bekleding. Aan stijl dus geen gebrek.

Zie hieronder meer foto’s van de Rolls-Royce Phantom of neem een kijkje op de website van Thijs Timmermans:

rolls royce beeldje auto

rolls royce sterrenhemel