Nieuw op Netflix in week #33

Of je nou behoefte hebt aan een droge komediefilm, juist op zoek bent naar een actiefilm met Jason Momoa in de hoofdrol óf warm wordt van true crime series; in week #33 verschijnt het allemaal nieuw op Netflix. Meer dan genoeg keuze dus. Dit zijn drie toppers die je deze dagen moet zien.

Ted 2

Na het grote succes van Ted, over John Bennett (gespeeld door Mark Wahlberg) en de pratende, grove teddybeer Ted, is er met Ted 2 ook een vervolg uitgebracht die de moeite meer dan waard is. Ditmaal wil Ted samen met zijn vriendin een kind, wat de twee tot adoptie doet besluiten. Tijdens het proces moet Ted bewijzen dat hij geen eigendom is, maar een ‘mens’. Samen met John gaat hij aan de slag, wat de rode draad vormt van de film. Ted 2 staat vanaf vandaag nieuw op Netflix.

 

Memoires of a Murderer: The Nilsen Tapes

De gruwelijke true crime docu Memoires of a Murderer: The Nilsen Tapes gaat over de seriemoordenaar Dennis Nilsen, verantwoordelijk voor de dood van zo’n 15 jongemannen. Toen Nilsen werd opgepakt en hij de moorden bekende, stond het onderzoeksteam voor een grote uitdaging in het identificeren van alle mannen. Ook de beweegredenen van de seriemoordenaar bleven lang onduidelijk. Via cassettebandjes die hij opneemt in zijn gevangenis doet hij uiteindelijk veel gruwelijke onthullingen over zijn moorden. De duistere docu staat woensdag 18 augustus nieuw op Netflix.

 

Sweet Girl

Jason Momoa kennen we van series zoals Frontier, See en Game of Thrones. Binnenkort is hij te zien in de nieuwe film Sweet GirlLaat de titel van de film je niet in de maling nemen, want het gaat er niet zo zoet aan toe in de film als je zou denken. Momoa speelt Raymond. Zijn vrouw is overleden aan een medicijn en wanneer hij zich uitspreekt tegen het grote medicijnenbedrijf is het leven van hem en zijn dochter al gauw in gevaar. Vanaf vrijdag 20 augustus staat de film nieuw op Netflix.