Wie is Peter Gillis?

De kans is groot dat je de naam Peter Gillis regelmatig voorbij ziet komen. Maar wie is deze opkomende bekende Nederlander? Dat gaan we even voor je uitleggen. Hij is namelijk een beroemde ondernemer en investeerder. Hij staat in de Quote 500 en heeft een vermogen van ongeveer 220 miljoen euro.

De beste man heeft dit geld allemaal verdiend zonder erg hard te studeren. Zijn enige voltooide opleidingen zijn de lagere school en de slagersvakschool. Uiteindelijk zou hij echter veel meer bereiken in het leven. Zo kocht hij een camping en bouwde dit later uit tot een imperium in vakantieparken. Later werd hij ook een BN’er vanwege zijn WNL-documentaire. Ook in 2020 was hij veel op TV te zien met zijn realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa.

De auto van mevrouw Gillis

De wagen van de vrouw van Peter Gillis was een Porsche Cayenne Hybrid. Deze kreeg zij cadeau van haar man, Peter. De eerste dagen viel de nieuwe hybride Porsche Cayenne die Peter haar cadeau deed nog wel in de smaak. Tot er plotseling een advertentie verscheen op Marktplaats waarbij ze de wagen weer te koop had gezet. Voor een kleine 100.000 euro is de Porsche Cayenne coupé hybride van jou. Natuurlijk heeft haar ‘Peet’ kosten nog moeite bespaard om de wagen vol te gooien met accessoires, dus dat maakt de aankoop extra aantrekkelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

In de afgelopen 15 weken is er zo’n 13.000 km gereden met de wagen. De auto is dus nauwelijks in waarde gedaald, dus ben je er nog vroeg bij voordat hij écht veel in waarde daalt. Waarom ze de wagen eigenlijk te koop heeft gezet? Nicol vond het niet zo handig om haar 4 kinderen in te vervoeren. Wellicht dat de Fiat Multipla een betere optie is?