De luxe villa van Peter Gillis

Peter Gillis is niet bepaald meer een vreemde in Nederland. Hij was natuurlijk te zien in de reality soap Familie Gillis: Massa is Kassa. Die serie draait om zijn eigen bedrijf. Gillis is namelijk eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken. Zijn inkomsten uit die vakantieparken zijn al jaren torenhoog. Het vermogen van Peter Gillis wordt dan ook geschat op zo’n €220 miljoen. Afgaande op zijn bekendheid én zijn goedlopende vakantieparken, is het niet verwonderlijk dat hij de eigenaar is geworden van mooie woningen. Nu gaat toch wel de mooiste van die woningen, de villa van Peter Gillis die in België is gebouwd, in de verkoop.

villa peter gillis te koop

De villa ziet er alleen van buiten al ongelofelijk luxueus uit. Denk aan een grote oprijlaan, een strak bijgehouden voortuin en een groot grasveld in de achtertuin. Zeker van bovenaf wordt duidelijk dat de nieuwe eigenaren zullen beschikken over veel eigen grond. Binnen bestaat het interieur uit mooie houten vloeren, veel witte muren, een groot kookeiland in de keuken en onder andere een grote jacuzzi. In totaal heeft de woning vijf slaapkamers, met vanaf de balkons uitzicht over de uitgestrekte tuin. Bewoners met een passie voor kleding worden waarschijnlijk ‘Fox Wild’ van de inloopkast. Ook aan de autoliefhebbers is er gedacht. In de garage is, zoals op de foto’s is te zien, ruimte voor twee auto’s en meerdere motoren. Wat dat betreft snappen we dat de ondernemer voor dit huis heeft gekozen. Hij heeft namelijk een indrukwekkende auto- en motorencollectie.

Wat is de vraagprijs van de Belgische villa?

De vraagprijs van de villa van Peter Gillis liegt er niet om. Voor alle ruimte, kamers en de grote tuin vraagt de ondernemer een bedrag van €1.4 miljoen. Bekijk de foto’s hieronder om te oordelen of die prijs terecht is. De woning bevindt zich in het Belgische Neerpelt. Overigens is dit niet het enige dat door de familie wordt aangeboden. Zo schreven we ook al over de sportwagen die zijn vrouw werd verkocht.

woonkamer peter gillis
Foto via Heylen Vastgoed
luxe villa België
Foto via Heylen Vastgoed
auto's motoren Peter Gillis
Foto via Heylen Vastgoed