Hoe gaat het met de Spice Girls?

Het leek erop als of tijdens de jaren 90 de Spice Girls met termen als ‘Girl power’ een beweging oprichtten. Ze hadden dan ook overal fans en waren onder zowel mannen als vrouwen geliefd. Hoewel de mannen ook andere redenen hadden om de Spice Girls interessant te vinden. In 2019 maakte de meiden hun comeback voor een succesvol reünieconcert, maar hoe gaat het nu echt met deze meiden?

 

1. Emma Bunton

Emma Bunton, in de groep ook wel Baby Spice genoemd, ook na haar jaren in de Spice Girls heeft deze meid het goed voor elkaar. Ze is nog steeds samen met haar toenmalige geliefde. Ze zijn getrouwd en hebben inmiddels twee zonen genaamd Beau (13) en Tate (10). Het is haar dus voor de wind gegaan en ze ziet er ook nog steeds prachtig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door emmaleebunton (@emmaleebunton)

2. Melanie Brown

Scary Spice, of Melanie Brown had een minder soepel leven na haar carrière in de Spice Girls. Ze heeft namelijk een paar heftige jaren achter de rug. De zangeres kampte met een alcohol- en drugsverslaving. Ze geeft aan soms niet goed met alle emotie om te kunnen gaan, waardoor ze af en toe het verkeerde pad op ging. Het ging om dingen die voor haar dieper zitten volgens Brown. Gelukkig voor haar is ze hier goed bovenop gekomen, inmiddels heeft ze ook drie kinderen, waarvan een van Eddie Murphy is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Scary Spice Mel b (@officialmelb)

3. Victoria Beckham

Victoria Beckham is momenteel de bekendste van alle Spice Girls. Als modeontwerpster doet ze het erg goed in de industrie. Toen ze in de Britse meidengroep zat was ze bekend als Posh Spice. In 1999 stapte ze in het huwelijk met David Beckham. Vandaag de dag zou je ze nog steeds een van de populairste sterrenkoppels kunnen noemen. Inmiddels hebben ze vier kinderen en zet Victoria Beckham zich ook in voor een goede verzorging van de huid. Je kunt aan haar foto wel zien hoe belangrijk dat is.

 

4. Melanie Chisholm

Melanie werd in de groep ook wel Sporty Spice genoemd, ze vond het eigenlijk een best wel moeilijke tijd. In de groep had ze het gevoel buiten de boot te vallen, daarbij hielp het ook niet dat ze ruzie kreeg met Victoria Beckham. Zij twijfelde in 2019 dan ook aan de plannen voor een reünie. Ze had het dus niet makkelijk, maar heeft uiteindelijk vrede met zichzelf. Ze is sinds 2021 het Jurylid van The Voice Kids UK, de draad werd dus weer goed opgepakt.

 

5. Geri Halliwell

Geri Halliwell, werd ook bekend onder de naam Ginger Spice. Ze heeft een rustig leven opgebouwd buiten de spotlijst en is getrouwd met Red Bull Formule 1-baas Christian Horner. Mel wil nog wel graag in de spotlights staan en dat pakt voor Geri Halliwell niet altijd handig uit. Zo bleek uit het verhaal van Melanie dat zij en Geri intiem zijn geweest in de tijd van de Spice Girls. Gelukkig bleef de storm liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door geri (@therealgerihalliwell)

Spice girls vandaag de dag (1)