Peter Gillis geeft zijn geld graag uit aan luxe auto’s

Peter Gillis is razend populair sinds zijn reality serie Massa is Kassa op SBS 6 te zien is. Hij mag zich momenteel dan ook terecht een echte BN’er noemen. Peter is rijk geworden doordat hij verschillende vakantieparken in zijn bezit heeft. Hij heeft van zijn geschatte vermogen van 80 miljoen euro dan ook wel een paar mooie auto’s kunnen kopen. In een video van Pure Luxe zien we hoe Peter Gillis de ene naar de andere dikke bak aan zijn gast Floris Wyers laat zien. Hatseflats!

 

1. Rolls-Royce Phantom

Dit lijkt ons wel de patserbak onder de patserbakken; de zes meter lange Rolls-Royce Phantom. Het is een auto met een grille om u tegen te zeggen. In deze bak kom je in stijl op de camping.

rolls royce peter gillis

2. Harley Davidson Freewheeler

De volgende aanwinst in het wagenpark is een driewieler. In zijn vrije tijd gaat hij lekker cruisen in deze Harley Davidson Freewheeler. Dankzij het model van de motor en de achterkant van de is het een prachtig ding om te zien.

harley davidson peter gillis

3. Harley Davidson Fatboy

Als je denkt dat de Freewheeler de enige vette motor van Peter was, dan heb je het mis. Want naast zijn driewieler heeft die ook nog is een vette Harley Davidson Fatboy op de oprit staan.

fatboy motor

4. Porsche Cayenne

Peter zijn vrouw Nicol heeft natuurlijk ook een beetje een degelijke auto nodig. Daarom heeft Peter een Porsche Cayenne voor de deur gezet. Die is ook niet slecht. Echter staat de Porsche Cayenne nu al op Marktplaats.

porsche cayenne peter gillis

5. Porsche 911 S

Wat is lekkerder dan in de zomer cruisen in cabrio. Het mocht dan ook niet ontbreken in Peter Gillis zijn collectie auto’s en motoren. De Porsche 911 S is niet de minste. Deze bak heeft een topsnelheid van 330 kilometer per uur en er zit 735PK onder de kap.

porsche auto peter gillis

6. Rolls-Royce Cullinan

Last but not least, nog een Rolls-Royce in het rijtje van de auto’s van de vakantieparken-legende. Waarom zou Peter Gillis in godsnaam twee Rolls-Royce bolides hebben? Zijn antwoord: “Ach, voor doordeweeks is het een fijne auto.”

porsche auto peter gillis

Peter Gillis heeft daarnaast ook nog eens deze luxe camper gekocht. Kortom: Peter laat zijn geld rollen.