De naam Vera Dijkmans mag je misschien vrij weinig zeggen, maar online heeft ze een aanhang waar je u tegen zegt. En daarmee doelen we vooral op haar Instagramaccount. Met bijna 1.7 miljoen volgers heeft ze in een ziekelijk tempo een flinke achterban opgebouwd. Zou het iets te maken met haar bilpartij? Voor sommigen iets te veel van het goede, maar ze maakt er ook een hele hoop mensen gelukkig mee.

Vera Dijkmans op Instagram

Aan de naam te zien begrijp je wel dat dit een vrouw is van onze eigen bodem, Nederlands trots. Precies, door de Amsterdamse te eren met haar mooiste foto’s. En het was nog best lastig een goede selectie te maken. Niet door het geringe aantal kiekjes, maar juist door de keuzestress die spontaan ontstaat. Toch hebben we ons uiterste best gedaan en daar is dit uit voortgekomen.

 

In een interview met UniLad blijkt dat Vera Dijkmans meer dan € 500.000 per jaar verdient, maar heeft ook te maken met creepy fans die in het holst van de nacht bij haar thuis opduiken. Het leven als Insta-model gaat niet altijd over rozen. Vera stopte op 14-jarige leeftijd met de middelbare school en werkte verschillende minimumloonbanen. Ze had echter altijd grotere ambities. Op 18-jarige leeftijd maakte Vera een sprong in de richting van het bereiken van haar doel door op het vliegtuig naar Los Angeles te springen voor danslessen op enkele van de beste uitvoerende kunstscholen van de staat. Maar nu runt ze een zeer succesvol Instagramaccount.

Intense volgers, en begrijpelijk

Vera vertelde daar ook nog: “Mijn fans vertellen me soms dat ze naar Nederland zouden verhuizen om me een keer te ontmoeten. Ze zijn meestal tussen de 18 en 30 jaar oud, wat mijn belangrijkste publiek is. Hoewel het voornamelijk mannen zijn die in mijn DM’s sliden, zijn het soms ook vrouwen. Ik krijg ongeveer 50 huwelijksaanzoeken per dag. Wat betreft geschenken van fans, het raarste dat ik heb ontvangen is een ring die naar mij is gestuurd met een briefje met de vraag of ik met die persoon wil trouwen.”

Ze is ook te vinden op OnlyFans. Om te zien wat ze daar allemaal doet, moet je een abonnement nemen. Gezien de reputatie van de site kunnen we een kleine gok wagen wat ze daar allemaal uitspookt. Wederom iets met billen. Maar goed, haar Instagram bezoeken – zo vaak als je maar wilt – is geheel gratis. Dus maak daar gebruik van. Hieronder alvast een voorproefje van wat je daar allemaal kan gaan verwachten.