Peter Gillis uit Massa is Kassa koopt een nieuwe camper

We hebben even een kijkje genomen op de website van het campermerk en we kunnen één ding met zekerheid zeggen: de Morelo Palace 90 M heeft alles wat je in een huis kan vinden. Zo beschikt de luxe camper van Peter Gillis zelfs over een badkamer met een douche en WC aan boord. Ook kun je op reis gewoon je kleding wassen. In de badkamer kun je namelijk ook een wasmachine vinden. Daarnaast is er een spiegel met een wasbak. Dus moet je ’s ochtends nog je haar doen (wat in Peter zijn geval niet echt nodig is) of wil je je baardje even trimmen, dan kan dat gewoon met gemak. 

De Morelo Palace is van alle luxe voorzien

Met een keramiekplaat, een oven en een afwasmachine heb je in deze keuken ook alles wat je nodig hebt om een keukenprins uit te hangen. Daarnaast zijn er in deze camper ook veel houten lades te vinden om alle spullen in kwijt te kunnen. Voor in de bus kun je een loungebank vinden. Want ook al ben je op reis, iedereen is wel eens toe aan een beetje bankhangen met een goede tv-serie.

camper met garage peter gillis massa is kassa

De master bedroom zit achterin de bus. Hier heb je een breed tweepersoons bed, dus je kunt gewoon je vriendin mee nemen. De camper van Peter Gillis beschikt over een vier cilinder motor van 180 PK en heeft 40 Nm. De luxe camper is ruim negen meter lang en heeft een totale breedte van ruim 2 meter.

Ook aan technische snufjes is gedacht. De kledingkast beschikt over ledverlichting, je voetjes worden warm gehouden door de vloerverwarming, het panorama-dakvenster laat je genieten van de sterren in de avond en de 32 inch televisie schuift gewoon naar beneden met een druk op de knop. Kortom: een 5 sterrenhotel op wielen.

Maar wat misschien nog wel de tofste bijkomstigheid is, is de ingebouwde garage. De Morelo Palace maakt het mogelijk om scooters te vervoeren.

Vanavond is te zien hoe Peter zelf in de camper stapt. Hij vergeet echter één ding: om dit beest te besturen heb je een ander rijbewijs nodig. Kijk het vanavond op SBS om 20.30.

Check hieronder een aantal foto’s van een soortgelijke camper op de site van Morelo. De camper heeft een nieuwprijs van zo’n 230.900 euro.

Als jij een ouderwets beeld van kamperen had, dan zal je dat direct uit je hoofd zetten na het zien van deze camper:

camper wijnkast tv in camper