Biercafé in Maastricht

We kennen natuurlijk het idee dat bij een goed gerecht een bepaalde wijn goed smaakt. Hetzelfde geld ook voor bier. Om die reden lopen er in dit biercafé ware bierexperts rond die je kunnen helpen bij het matchen van het juiste bier bij je gerecht. Die hulp is in dit café geen overbodige luxe, want het assortiment is waanzinnig groot. Hierdoor kunnen we ons allemaal goed voorstellen dat het uitkiezen van het juiste biertje wel erg lastig is.

 

Een uitgebreid assortiment

Biercafé The Loft wil namelijk niet zomaar een doorsnee café zijn. Zij willen de plek worden waar de Nederlandse bierliefhebber zijn hart kan ophalen. Daarom hebben ze een assortiment met maar liefst 68 verschillende soorten bier en het mooiste van dat alles is, dat je het ook nog eens zelf mag gaan tappen. Je kunt je vrienden dus wel even laten zien je hoe je een biertje echt hoort te tappen. Wij hebben in ieder geval wel zin in een paar Lagers, witbiertjes en weizenbier, Trippels of Ipa’s.

Zelf je bier tappen

De 68 taps zullen vooral gevuld worden met bier van lokale brouwers, maar er zullen ook een paar taps gereserveerd worden voor de beste biermerken ter wereld. Zoveel keuze is toch wel heerlijk, zeker naast de verse borrelhapjes. De deuren van The loft zullen zich in augustus gaan openen, dus dat wil je als bierliefhebber niet missen.

Hou jij zoveel van bier, dat je er ook wel eens in zou willen badderen? Misschien is de Bierspa in België wel helemaal wat voor jou.