Peter Gillis verkoopt huis, auto én camper

Nadat de Belgische villa van Peter Gillis onlangs te koop werd aangeboden en de sportwagen van zijn vrouw op Marktplaats verscheen, is het nu de beurt aan de luxe camper van de Massa is Kassa-ster. Zo’n drie maanden geleden besloot de Noord-Brabantse ondernemer en investeerder een camper te kopen, maar het lijkt erop dat hij er nu al genoeg van heeft. Best wel opmerkelijk aangezien het een Morelo Palace 90 M betreft, een camper met daadwerkelijk alles erop en eraan.

De specificaties van de Morelo Palace 90 M

Niks – maar dan ook écht niks – ontbreekt aan deze villa op wielen. Allereerst zoomen we in op de praktische punten van de reusachtige vierwieler. De keuken is voorzien van een keramiekplaat, oven en afwasmachine. Je hebt dus meer dan genoeg ruimte en apparatuur om jezelf te wagen aan Gordon Ramsay-praktijken. Om jezelf op te frissen hoef je in ieder geval niet de camper te verlaten. Er zit een volledige badkamer (inclusief wasmachine) in verstopt. Zeg maar dag tegen de douchehokjes op de camping.

luxe camper van Peter Gillis te koop

Maar waar het bij een camper vooral om draait, is het vervoeren en maximaal chillen op de camping. Laat de Morelo Palace 90 M hier nou net in uitblinken. Met loungebanken, lederen bekleding en een master bedroom merk je dat comfort hoog in het vaandel staat. Verder is er ook aan technologische snufjes gedacht, de luxe camper komt tenslotte uit het jaar 2021. Hierbij kan je denken aan vloerverwarming, een panorama-dakvenster en een 32 inch televisie. Hoogstwaarschijnlijk heeft Peter hier wel regelmatig naar zichzelf gekeken. Kortom: dit gevaarte onderscheidt zich zonder enige twijfel van de krakkemikkige campers waarbij je hutjemutje op elkaars lip zit.

Tot slot kan is er genoeg ruimte om je fietsen en/of scooters mee te nemen in de ingebouwde garage achterin de camper. Maar wat vraagt meneer Gillis nou voor dit ultra luxe speeltje? Op de website van Niesmann+Bischoff staat de camper te koop met de vraagprijs van maar liefst € 389.000,-

Check hieronder meer foto’s van de camper van Peter Gillis:

morelo camper

morelo palace 90 M