Enzo Knol verdient genoeg geld als YouTuber

En dat Enzo Knol ervan houdt om wat geld uit te geven, dat kan je zien aan verschillende bezittingen. Zo is hij niet alleen de trotse eigenaar van dit landhuis in Soesterberg ter waarde van 915.000 euro, maar heeft hij zichzelf ook al getrakteerd op een appartement in het buitenland. Vorige maand kocht hij namelijk dit appartement in Italië, aan het Gardameer. Hiervoor heeft hij – alsof het niets is – een bedrag van maar liefst 350.000 euro betaald. Kortom: best netjes voor iemand van 28 jaar.

Maar het blijft zeker niet alleen bij woningen. Zijn autoverzameling is ‘meer dan prima’ te noemen. Echter gaat Enzo nu afscheid nemen van een van zijn vierwielers.

Hij verkoopt zijn auto

Het gaat om de Jeep Grand Cherokee 6.2 van Enzo. Deze staat te koop voor bijna een ton, 99.500 euro om precies te zijn. Dat de YouTuber ervan houdt om even flink het gaspedaal in te drukken, dat is één ding wat zeker is. Deze Jeep beschikt over maar liefst 710 pk, is voorzien van een sportuitlaat en heeft op dit moment zo’n 55.000 op de kilometerstand staan.

jeep Enzo Knol te koop

Verder heeft de wagen een zilveren metallic lak en de zwarte details en velgen geven de wagen een robuuste en sportieve uitstraling. Door deze zwarte velgen stelen de gele remklauwen direct de show wanneer deze dikke wagen langsrijdt.

Check de website van Bekendeburen voor meer informatie en foto’s over de auto van Enzo Knol.

Bron: AutoScout24