Dit is het landhuis van Enzo Knol

Enzo Knol kennen we als één van de populairste YouTubers van Nederland. Op zijn account maakt hij de verste reizen en beleeft hij toffe avonturen, die terug te zien zijn in vlogs. Die vlogs worden door 2.6 miljoen abonnees gekeken. Door de jaren heen heeft de YouTuber niet alleen een groter publiek gekregen, maar is zijn vermogen ook zichtbaar gestegen.

Het nieuwste onderkomen van Enzo Knol is namelijk behoorlijk indrukwekkend te noemen. Misschien moeten we toch maar een carrière op YouTube overwegen. Zijn landhuis is namelijk voorzien van vele slaapkamers en een indrukwekkend hoeveelheid vierkante meters.

De vraagprijs van de grote woning

Het landhuis van Enzo Knol bevindt zich in Soesterberg. In totaal is de vraagprijs meer dan € 900.000. De koopsom van zijn nieuwe woning is namelijk € 915.000. In totaal beschikt hij over acht kamers, die zijn verdeeld over 173 m² woonoppervlak. Naast veel kamers (en dus genoeg ruimte om vrienden en familie uit te nodigen en riant te wonen), heeft het landhuis van Enzo Knol ook een grote tuin.

Youtuber en vriendin genieten van mooie villa

Met het salaris en vermogen van Enzo Knol hoefde hij geen hypotheek af te sluiten voor de nieuwe woning. Dat salaris harkt hij binnen via YouTube, maar ook met veel merchandise. De vlogger heeft met Myron Koops een prachtige vriendin aan de haak geslagen. Zij genieten samen dan ook erg van hun nieuwe villa.

Zo laat één van de vlogs van de YouTuber zien hoe ze samen romantisch aan het dineren zijn in de nieuwe woning. Mensen die benieuwd zijn naar de binnenkant van het landhuis zullen hem ongetwijfeld nog vaak zien opduiken in vlogs van de YouTube-ster. Het landhuis van Enzo Knol is niet de enige woning die door een jonge beroemdheid (de YouTuber is 28 jaar) is gekocht. Zo schreven we eerder ook al over de zoon van David Beckham, Brooklyn Beckham. Brooklyn kocht recent namelijk zijn eerste woning: een villa van maar liefst $ 10 miljoen dollar.