Enzo Knol is by-far de populairste vlogger van Nederland. Met zijn vlogs, meestal langer dan 30 minuten per dag, vermaakt hij zijn volgers en abonnees dagelijks. Sinds een aantal maanden is er ook weer een jongedame te zien in de video: zijn nieuwe vriendin Myron Koops.

Ze was eerst professioneel schaatser, maar verlangde toch echt naar een ander soort leven. Dat heeft ze bij Enzo absoluut gevonden, aangezien ze nu elke dag allerlei gekke dingen meemaken. Dat ze gelukkig zijn, is wel te zien. Maar afgelopen week werd het pas écht duidelijk dat ze een koppel zijn: toen bevestigden ze in een video dat het officieel aan is tussen de twee.

enzo knol myron

De ex van Enzo Knol

Sommige kijkers waren erg teleurgesteld toen de vorige relatie van Enzo ten einde liep. Hij had eerst namelijk een relatie met Dee van der Zeeuw. Zij en haar broertje Quin waren razend populair in de video’s van Enzo en zijn zelf even later ook beroemd geworden op hun eigen kanaal. De break-up van de twee is alweer een hele poos geleden, dus werd het wel eens tijd dat de vlogger een nieuwe partner zou krijgen. En afgelopen week werd dat dus écht officieel bekend gemaakt aan de kijkers.

Myron Koops is nu echt de vriendin van Enzo Knol

Myron is een spontane en sportieve verschijning. Dat sporten komt trouwens ergens vandaan: Myron is een lange tijd schaatsster geweest, maar werd daar erg ongelukkig mee. Ze is gestopt met schaatsen en heeft Enzo leren kennen. Dat hun relatie een ware rollercoaster is, kan je zien in de video’s van Enzo Knol. Daarin laat hij vaker zien wat voor gekke dingen ze allemaal doen samen.

Myron is inmiddels ook razend populair op Instagram van Enzo Knol. En dat begrijpen wij wel, want het een behoorlijk mooie verschijning. Helaas heeft ze zelf een gesloten profiel op Instagram én volgen maar relatief weinig mensen haar. Dus ze heeft geen kiekjes voor ons. Wél staat ze prachtig met Enzo op de foto. We hebben een paar leuke voor je verzameld:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)