De villa van David Beckham’s zoon, Brooklyn Beckham

David Beckham kennen we allemaal als stijlicoon en ex-voetballer. Samen met zijn vrouw Victoria (ex Spice-Girl en modeontwerpster) heeft hij vier kinderen gekregen. Ook hun kinderen doen het goed op het gebied van carrière. Hun oudste zoon, Brooklyn Beckham, werkte onder andere als model en fotograaf.

Daarnaast ging het Brooklyn ook goed af in de liefde. Hij heeft zich namelijk verloofd met de knappe actrice Nicola Peltz en samen met haar hun eerste woning gekocht, in Beverly Hills. Die woning is niet verkeerd voor de 22-jarige Brooklyn en de 26-jarige Nicola. De kosten van de villa van Brooklyn Beckham en zijn verloofde zijn namelijk zo’n $ 10.5 miljoen dollar.

Villa Brooklyn Beckham
Foto: Anthony Barcelo

Prachtige mansion voor Brooklyn en verloofde Nicola

Voor Brooklyn en Nicola geen kleine studio of studentenkamer. Dat hun villa zo duur én luxe is, is natuurlijk niet erg verrassend. Zo heeft Beckham twee succesvolle families, maar is de vader van Nicola zelfs een miljardair. Geld zit dus in de (schoon)familie en dat is ook terug te zien in hun villa. Denk aan een privé-gym, een sauna en een groot zwembad. Verder zijn er exotische houtsoorten en stenen gebruikt bij het ontwerpen van het huis en wordt er veel aandacht besteed aan het ‘wegnemen van slechte energieën’. Wij vermoeden of er echter veel negatieve energieën rondom de villa van Brooklyn Beckham en zijn verloofde zullen hangen. Het uitzicht is in ieder geval adembenemend en het interieur is megaluxe. Check hier meer foto’s van de fraaie villa van Brooklyn Beckham

Flink bedrag van ruim 10 miljoen dollar

Het bedrag van $ 10.5 miljoen voor de villa van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz was niet de vraagprijs. Sterker nog: ze betaalden zomaar een miljoen (!) dollar meer dan de gevraagde prijs. Check de foto’s om te beoordelen of die prijs het waard was en om even lekker weg te kwijlen bij de prachtige woning. Benieuwd naar meer mooie villa’s? Check dan ook de mooie villa van superster Margot Robbie.