4 Nieuwe Netflixfilms die in juli verschijnen

Elke week verschijnen er Netflix films op Netflix en in juli komt er zelfs een hele hoop bij. Van klassiekers tot nieuwe, veelbelovende films: dit zijn vier van de films die we in juli online kunnen vinden om (nog een keer) te kijken.

The Last Mercenary

In The Last Mercenary speelt Jean-Claude van Damme de hoofdrol. De acteur kruipt in de huid van ‘Mist’, een gevaarlijke ex-huurling die ongelofelijk gedreven is en veel in zijn mars heeft. Wanneer de tienerzoon van Mist onterecht wordt beschuldigd van misdrijven die hij niet heeft gepleegd, komt Mist in actie. Al gauw raken hij en zijn zoon verwikkeld in heftige achtervolgingen, maar er is ook veel ruimte voor humor in de film. Vanaf 20 juli is The Last Mercenary één van de nieuwe Netflixfilms die we zeker gaan checken!

Forrest Gump

Vraag aan een gemiddelde filmfan om zijn lijstje met favoriete films en de kans is heel groot dat je daar Forrest Gump op vindt. De klassieker uit 1994 mocht gewoon niet achterblijven en is één van de films die in juli op Netflix verschijnen. Tom Hanks vertolkt de rol van Forrest Gump, een absolute goedzak die in historische, grappige en ontroerende situaties verzeild raakt. De film won onder andere 6 Oscars (waaronder die voor Beste Film, Beste Regisseur en Beste Acteur), en krijgt op IMDb een score van een 8.8. Vanaf donderdag 1 juli staat de film op Netflix.

Mission: Impossible

Inmiddels zijn er al heel veel Mission: Imposible films uitgekomen met Tom Hanks in de hoofdrol. Vanaf 1 juli staat het origineel ook op Netflix. Die film komt alweer uit 1996 en introduceert ons aan Ethan Hunt, gespeeld door Hanks. De films vormen samen één van de meest succesvolle film franchises aller tijden. Wil je weten waar het allemaal begon voor de ongelofelijke missies, vette stunts en ingenieuze missies? Dan kun je Mission: Impossible binnenkort weer zien.

How I Became A Superhero

Waar Forrest Gump en Mission: Impossible allebei behoorlijke klassiekers zijn én alweer wat jaartjes meegaan, is How I Became a Superhero juist een moderne film. In de maatschappij is er een nieuwe pil in de omloop. Gebruikers van deze pil krijgen opeens de meest uiteenlopende superkrachten. Chill voor de gebruikers van de pil, maar gevaarlijk voor veel onschuldige slachtoffers. Een erg uitéénlopend politie-duo gaat op onderzoek uit. Vanaf 9 juli staat de film op Netflix.