Van Oh Oh Cherso, naar Oh Oh wat doet de tijd wonderen

Matsoe Matsoe, Jokertje, Kabouter, Little Princess, Sniper, Sterretje en natuurlijk Barbie. Dat deze namen na het behalen van een groot succes je niet vreemd in de oren klinken, dat is meer dan begrijpelijk. Elf jaar geleden stormde de jongerengroep uit Den Haag de Nederlandse huiskamers binnen via de reallifesoap Oh Oh Cherso, gebaseerd op de Amerikaanse MTV-kijkcijferhit Jersey Shore. Wekelijks werd je vermaakt met de nodige portie aan feesten, het verbazingwekkende drankgebruik en hier en daar wat Haagse praktijken en opmerkingen.


Hoewel iedereen in de serie een bijnaam had, was de knappe blondine Elize Kruuk de enige van de groep zonder een op hun karakter en uiterlijke kenmerken gevormde stempel. Hoewel we kunnen zeggen dat bij vrijwel ieder personage op te merken is dat de tijd niet heeft stil gestaan, moeten we toegeven dat Elize de kroon spant.

Dit is Oh Oh Cherso-ster Elize Kruuk vandaag de dag

Dat de 30-jarige Elize Kruuk door een hele transformatie is gegaan, daar kunnen we niet omheen. De blondine die voornamelijk bekend is van het programma Oh Oh Cherso, is door de jaren heel wat veranderd. Hoe Kruuk destijds nog weinig tot geen ambities op haar lijstje had staan, kunnen we zeggen dat ze door de tijd heen het roer heeft weten om te gooien.

 


Na de serie besloot de realityster een vlog camera aan te schaffen en deelt ze tot op de dag van vandaag nog steeds haar dagelijkse beslommeringen met haar volgers op Instagram en op haar YouTube kanaal. De Haagse Elize is inmiddels dolgelukkig met haar grote liefde Bats en bekeerde zichzelf in 2018 tot fulltime moeder van haar zoontje Dirk Sebastiaan.

Ook bij Oh Oh Cherso’s ‘Kabouter’ oftewel Bibi Breijman heeft de tijd niet stil gestaan

Hoe Elize een sprong maakte in het diepe met als doel verder te gaan in de media en entertainment wereld, deed Bibi Breijman die je ook wel zou kunnen kennen als ‘Kabouter’ dit ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman)

De knappe brunette, die samen met zanger Waylon een gezinnetje stichtte, begon ook na het programma met het opstarten van een YouTube-kanaal.