De villa van Margot Robbie

In Hollywood is vaak groot geld verbonden aan succesvolle films. Margot Robbie weet daar alles van, want de lijst met films waarin zij speelde is indrukwekkend. Zo speelde ze in Once Upon a Time in Hollywood, The Wolf of Wall Street en Focus. We kunnen haar ook kennen van haar rol als Harley Quinn. Die filmrollen samen zorgden ervoor dat de actrice een behoorlijk vermogen voor zichzelf wist op te bouwen. Vier jaar geleden kocht ze dan ook een gigantische villa in Los Angeles. Nu staat de villa van Margot Robbie te koop.

Villa van Margot Robbie

Foto’s van de villa van Margot Robbie tonen een prachtig interieur. We willen maar al te graag in dit huis wonen (en dat is niet alleen zodat we dan de huisgenoot van de actrice worden). De villa beslaat zo’n 3360 m² en is voorzien van vier slaapkamers en zes badkamers. Qua details is er in de woning aan alles gedacht. Denk bijvoorbeeld aan hoge plafonds, eikenhouten vloeren, veel marmer en metalen deuren die speciaal voor de woning zijn gemaakt. Ook buiten kun je optimaal genieten. Zo heeft de villa van Margot Robbie een groot zwembad met een bar en een apart huisje bij het zwembad om de schaduw op te zoeken.

Wat is de vraagprijs van de luxe villa?

De totaalprijs die aan de woning is verbonden zorgt ervoor dat dit geen ‘koopje’ is. Margot Robbie en haar partner Tom Ackerly vragen er namelijk $4.5 miljoen voor. Zelf hebben zij inmiddels hun zinnen gezet op een andere woning, in de buurt van Venice Beach.

Helaas lees je het goed: de actrice is niet meer vrijgezel. Daarentegen zijn er gelukkig nog genoeg look-a-likes van Margot Robbie te vinden. Check de foto’s van de prachtige villa van Margot Robbie om een kijkje achter de deuren van haar woning te krijgen.

Villa van Margot Robbie

woning