Mark Wahlberg woont in een villa om van te dromen

Mark Wahlberg kan je ondertussen scharen tot de top van Hollywood. Met zijn rollen in succesvolle films als Transformers, The Departed, Lone Surviver en The Fighter won hij meerdere awards. De acteur heeft het allemaal: een waanzinnig wagenpark, een gespierd lichaam én een achtertuin met zijn eigen golfbaan. Wat wil je nog meer? Hij heeft een gunstig gelegen achtertuin bij zijn herenhuis van bijna 2800 vierkante meter aan grond. De villa is zo’n 150 miljoen dollar waard. Het kostte vier jaar om het droomhuis van Wahlberg te verwezenlijken, maar het resultaat mag er wezen.

De tuin is enorm. Hij heeft onder andere een boksring, een basketbalveld en een tennisbaan. Ook heeft Mark Wahlberg natuurlijk een zwembad met waterval en twee jacuzzi’s. Zie hieronder een video uit 2015:

 

Een golfbaan in de achtertuin, gewoon omdat het kan

De liefde van de voor golf is geen geheim. Toen zijn waanzinnig gedisciplineerde dagelijkse schema in 2018 werd onthuld, was er één detail dat onmiddellijk de aandacht van het internet trok. Dat was namelijk het feit dat Mark Wahlberg vrijwel elke dag de green bereikte.

Het verbaast ons dan ook niet dat Mark Wahlberg zijn uiterste best heeft gedaan om een golfbaan van wereldklasse in zijn tuin te laten bouwen. De baan is voorzien van waanzinnige greens, diepe bunkers, en verschillende gebieden voor chipping en pitching – toegankelijk via een balkon.