Peter Gillis koopt een villa in Neerpelt

Peter Gillis heeft laatst aangekondigd dat hij een prachtig kasteel in België heeft gekocht, voor een uitzinnig bedrag van maar liefst 5 miljoen euro. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft hij naast dit kasteel een villa gekocht. De reden hiervoor is dat het kasteel nog in de steigers staat. Gillis heeft bekendgemaakt dat hij daarom een villa heeft gekocht voor 4,75 miljoen euro. Deze villa staat in zijn huidige woonplaats Neerpelt, maar is niet een gewone villa.

Het huis heeft namelijk een verleden. Voorheen was de villa van de zakenman Marcel van Hout, die in dit huis is geliquideerd. Peter Gillis heeft de villa gekocht van Jouhara A, de ex van Marcel van Hout. Naast de ex van Marcel van Hout is zij hoofdverdachte in deze zaak. Er ligt beslag op de villa tot de zaak is afgerond. Zolang er beslag op het huis ligt, kan Peter Gillis zijn intrek niet nemen in de villa. Nog even afwachten dus.

Wat heeft de villa te bieden?

De realityster ziet de villa in Neerpelt als een tussenwoning, tot het kasteel klaar is. Zijn huidige huis is al verkocht vertelt hij. ‘Mijn huidige huis is verkocht, daar moeten we begin volgend jaar wegwezen, maar op het kasteel zullen we ook nog een tijdje moeten wachten’, aldus Peter Gillis. Vandaar dat hij de villa gebruikt als tussenwoning. Geen straf, want letterlijk alles is aanwezig in deze woning. Naast een prachtige keuken beschikt het huis over een wijnkelder, bioscoop, zwembad en sauna. Kortom: Peter zal het niet zwaar hebben in deze luxe villa.

Zie hieronder een aantal foto’s van de villa in Neerpelt:

peter gillis legt flink bedrag neer voor deze villa

peter gillis villa belgië

tussenwoning koop

Bekijk hier het kasteel dat hij voor een kleine 5,5 miljoen euro aanschafte.