Wat is de vraagprijs op Funda?

Het herenhuis dat te koop staat is een oud koffiepakhuis dat grenst aan Paleis Noordeinde in Den Haag. Dit koffiepakhuis uit 1875 werd in 1978 verbouwd (onder leiding van de bekende architect Joost Hevelink) tot een unieke woning en staat nu te koop op Funda voor een bedrag van 839.500 euro. De woning wordt aangeboden op Funda sinds drie weken en de vraagprijs per vierkante meter bedraagt dus € 6.219.

woning achtertuin willem alexander en maxima

Het is een voormalig pakhuis dat in 1978 werd verbouwd tot een unieke woonhuis. Het huis heeft een geheime deur die direct toegang heeft tot de paleistuin van het paleis Noordeinde in Den Haag. Zoals bekend is dit het werkpaleis van onze koning en koningin.

Wat heeft de woning in Den Haag te bieden?

Wat krijgt de koper zijn of haar geld? De woning beschikt over vijf woonlagen, waarvan één kelder. De woonoppervlakte bedraagt 135 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Via de entree kom je direct in de sfeervolle woon/-eetkeuken met composiet aanrechtblad en deze beschikt van alle moderne apparatuur. Dit alles is voorzien van een natuurstenen vloer. Via een Belgische hardstenen trap naar de gang vind je het toilet en de badkamer, voorzien van onder andere een ligbad.

Op de eerste etage vind je een woon-/slaap-/studeerkamer met onder andere een Frans balkon en een balkenplafond. Ook op de tweede en derde etage vind je een woon-/slaap-/studeerkamer, soortgelijk aan die op de eerdere etage. Tenslotte bereik je via de trap de kapetage, die ooit als atelier is gebruikt.  Ook is er een dakterras dat uitzicht biedt over het centrum van Den Haag en op het paleis.

Zie hieronder een aantal foto’s op Funda:

funda woning den haar te koop herenhuis in den haag te koop paleis

paleis tuin den haag woning

Bron: indebuurt.nl