Sylvie Meis is hot

De actrice, presentatrice en model is naast haar vele talenten ook te kennen van haar exen. Een daarvan is ex-profvoetballer Rafael van de Vaart. Ze zijn lang samen geweest en getrouwd geweest, maar hebben uiteindelijk toch besloten om een punt achter de relatie te zetten. Tegenwoordig is Sylvie heel gelukkig met een ander. De steenrijke Niclas Castello, een kunstenaar. Op 19 september 2020 stapte Sylvie Meis samen met Niclas Castello het huwelijksbootje in. Voor Sylvie alweer de derde keer.

De vrouw van vele talenten strooit wel eens vaker met wat blote foto’s. Dat vinden haar trouwe volgers gelukkig helemaal niet erg. Ze krijgt veel lovende reacties en dat is meer dan terecht. Sylvie is 43 jaar, maar heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Niet gek dat Sylvie Meis nog het gezicht is van verschillende modemerken en ze ervoor kiest om zelf model te staan voor haar lingeriecollectie in samenwerking met de ALDI.¬†Daar heeft ze totaal geen moeite mee.

Niet alleen Sylvie Meis heeft een prachtig lichaam voor haar leeftijd. Ook Nikkie Plessen zorgt voor hitte op Instagram met haar killerbody.