De lingeriesetjes van Sylvie Meis te koop bij de Aldi

Wat was Sylvie Meis een lust voor het oog bij Hunkemöller. Nu mogen wij genieten van Lotte van Leeuwen als ambassadeur van Hunkemöller. Nog steeds is de televisiebekendheid een prachtig om te zien en heeft ze het nog echt niet verloren. Het lijkt wel alsof ze knapper wordt met de tijd.

Met deze pikante video laat ze maar weer eens zien dat Sylvie Meis en lingeriesetjes bij elkaar horen. Je kan ze vinden bij de Aldi. Niet de eerste plek die wij zouden verwachten bij dit soort pikante setjes maar dat is helemaal niet erg.

De knappe Sylvie in bikini

Dat Sylvie Meis er goed uitziet in lingeriesetjes dat wordt maar weer bevestigd. We kunnen er niet omheen dat deze vrouw absoluut een plek verdient tussen de knappe Nederlandse vrouwen van boven de 40 jaar. In Duitsland genieten ze regelmatig van Sylvie op de televisie en ze is een ware televisiebekendheid geworden bij onze buren.

Sylvie Meis ziet er niet alleen goed uit in mooie lingeriepakjes maar ook zeker in een bikini. Deze vrouw heeft niet veel nodig om er goed uit te zien. Ze zeggen dat de kleren maken de man. Nou, in dit geval is het de vrouw die de kleren maakt. Gelukkig hebben wij nog wat bikinifoto’s van Sylvie voor jullie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer Lovin‘ ❤️🔥#redhot #summer2020 #sainttropez @niuzy.news #werbungwegenmarkierung

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🧜🏼‍♀️ #mermaid #sainttropez

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op