Lotte van Leeuwen uit Love Island

Aan haar Love Island deelname heeft Lotte van Leeuwen niet zo veel gehad. Zij ging helaas niet weg met een man, wat eigenlijk wel de intentie van de show is. Nu is dat helemaal niet erg, want Lotte gaan wij nog heel veel zien.

De ex-deelneemster van Love Island is tegenwoordig de ambassadeur van Hunkemöller. Een prachtige prestatie waar ze zelf ook heel blij mee is.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) on

Als je echt punten wilt scoren bij Lotte, dan moet je over tennissen beginnen. De nieuwe ambassadeur van Hunkemöller heeft vroeger op heel hoog niveau getennist. Haar grote favoriet bij de mannen, ‘The King of ClayRafael Nadal. Helaas moest Lotte haar tenniscarrière vroegtijdig beëindigen omdat ze een blessure opliep. Anders hadden we haar misschien wel op het tennisveld gezien in plaats van op fotoshoots.

Super fitte en knappe Nederlandse vrouw op Instagram

Dat Lotte gestopt is met topsport zou je absoluut niet zeggen. Deze vrouw heeft nog steeds een super fit lichaam. We zien haar op haar Instagram dan ook een aantal keer in sportkleding. Je moet het toch bijhouden. De in Amstelveen geboren Lotte is daarnaast ook niet bang om een Dam tot Dam loop te doen. Met al dat gesport en zo’n lichaam verdient ze het zeker om het gezicht te zijn van Hunkemöller.

De laatste tijd is Lotte van Leeuwen druk bezig met haar Instagram op te peppen en videos te maken op YouTube. Verder is ze nu dus model bij Hunkemöller maar ook bij Victory sportswear. Ze is in ieder geval druk bezig en op zo’n jonge leeftijd is dat erg knap. Lotte van Leeuwen staat ook al een paar jaar in de FHM500 en vorig jaar behaalde zij de 446ste plek. Als het aan ons lag, was ze hoger geëindigd.

Wij selecteerden nog een aantal fijne plaatjes van de Instagram van Lotte van Leeuwen. Sit back, relax and enjoy.