Martien Meiland is populairder dan ooit

De 59-jarige Martien Meiland is met zijn gezin een ware hit op televisie. In het tv programma Chateau Meiland kijk je mee met de verbouwing van een prachtig kasteel in Frankrijk. Maar na het besluit van het gezin om tóch weer uit Frankrijk te gaan, besloten ze ook gelijk om het kasteel weer te verkopen.

Het prachtig verbouwde pand werd in de verkoop gezet, maar er was ondanks de populariteit van het programma geen animo. Voor de familie Meiland alle reden om de vraagprijs drastisch te verlagen. Met de korting zakken ze ruim een kwart miljoen met de vraagprijs.

chateau meiland

Te koop: Chateau Meiland

Voor de kijkers van het tv-programma is het al duidelijk: het is geen klein kasteel. Wanneer je interesse hebt in het chateau, krijg je een bezichtiging door een groot aantal kamers. Zo zijn er maar liefst 5 royale gastenkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. Natuurlijk heeft het chateau ook suites. Twee van de gastenkamers zijn verblijven voor vier personen, elk twee kamers met daartussen een ruime badkamer. Zoals de makelaar omschrijft: de kamerprijzen liggen tussen de 170 en 220 euro. Door het chateau aan te schaffen, kan je dus een flinke smak met geld verdienen. Of ja, nadat alles weer een beetje normaal is.

Je hebt natuurlijk ook het geluk dat Chateau Meiland een échte must-see is voor de fans van Martien Meiland. Dus wanneer we weer allemaal massaal op vakantie gaan, is de kans groot dat je veel gasten mag ontvangen die een nachtje willen slapen op de plek waar Martien Meiland de tegeltjes van de muur heeft getrokken.

De vraagprijs van Chateau Meiland

Eerst was het verblijf helemaal volgeboekt, maar door de huidige situatie werden alle boekingen geannuleerd. Voor de familie Meiland genoeg reden om het prachtige kasteel weer te verkopen. Maar helaas werd de vraagprijs van 1.250.000 euro nooit geboden, daarom hebben ze hun prijs met een kwart laten zakken naar 998.000 euro. Dus ben jij de nieuwe gastheer van het prachtige Chateau Meiland? Zie hieronder meer foto’s van het luxe kasteel:

chateau meiland te koop

luxe kamer kasteel

vraagprijs van chateau meiland