Chateau Meiland is razend populair

Ondanks dat de Meilandjes het chateau aan het opknappen zijn om te verkopen, blijft het programma op televisie een grote hit. In het programma was te zien hoe Martien met de familie Meiland een chateau aan het opknappen waren, om er vervolgens een mooie B&B van te maken. Helaas hebben ze ervoor gekozen om weer te verhuizen, waardoor het chateau in de verkoop moest.

Maar voordat ze dat konden doen, moest het complete kasteel nog opgeknapt worden. In het laatste seizoen van het programma zie je ze dus flink zwoegen en af en toe nog even een fles wijn opentrekken. Maar wat verdient de belangrijkste persoon in het programma, Martien Meiland, nou eigenlijk per aflevering? Kan hij daar de rest van zijn leven van ‘wijnen, wijnen, wijnen?’

Het salaris van Martien Meiland per aflevering

Het programma heeft elke aflevering ruim één miljoen kijkers. Natuurlijk moet je als makers van het programma dan steeds wat meer gaan vragen. De familie heeft het lekker geregeld, want Talpa TV betaalt de familie inmiddels al 50.000 euro per aflevering. Natuurlijk moeten ze dat onderling nog even goed verdelen, maar alsnog is dat een mega bedrag voor de familie. Want als je je realiseert dat een seizoen uit 12 afleveringen bestaat, reken je al gauw uit dat ze 600.000 euro per seizoen verdienen. Daarnaast krijgen ze natuurlijk ook het geld voor de verkoop van het chateau, dat verkocht zal worden voor 1.250.000 euro.

Ondertussen wordt Martien ook al voor veel andere tv-programma’s en commercials gevraagd. Daarmee harkt hij natuurlijk nog meer geld binnen. En met het geschatte vermogen van de kasteelheer kan hij ondertussen ruim leven. Zo weten we door de inkomsten van Frank Lammers dat een tv commercial flink wat geld oplevert.

Het vermogen van Martien Meiland

Inmiddels is het vermogen van Martien Meiland gechat op 3 miljoen euro. Dat blijft steeds verder stijgen, naarmate hij vaker op tv te zien is. Martien kennende deelt hij het geld natuurlijk ook deels met zijn familie. Want daar heeft hij ook veel aan te danken.

Wist je trouwens dat zijn dochter Maxime Meiland heerlijke Instagram foto’s deelt?