Het huwelijk van Sylvie Meis

Ondertussen alweer een tijdje geleden heeft Sylvie Meis een nieuwe liefde gevonden, ze is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met de Duitser, Niclas Costello. Net als veel van haar voormalige relaties, is dit een man met een succesvolle carrière en een behoorlijk vermogen. Haar huwelijk zag er door de omstandigheden iets anders uit dan ze gewenst had, aangezien haar ouders er niet bij konden zijn. Ondanks deze tegenslag was het voor Sylvie en haar man een moment om niet te vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Niclas Costello, de Duitse kunstenaar

De nieuwe man van Sylvie Meis is kunstenaar van beroep. Hij maakt waardevolle sculpturen en zou hier een aardig vermogen mee hebben opgebouwd. Een van de redenen dat mensen vermoeden dat de nieuwe man van Sylvie Meis rijker is dan gedacht, is vanwege de kosten die de bruiloft van het stel met zich meebracht. Zo had Sylvie Meis op haar grote dag meerdere dure jurken, vierden ze met 70 gasten feest in een luxe hotel en kreeg ze een ontzettend dure ring. Daarnaast was er nog een mooie huwelijksreis. Op de grote dag is het natuurlijk wel leuk om een beetje uit te pakken, maar de kosten voor dit huwelijk lagen zo hoog dat mensen begonnen te twijfelen of haar nieuwe vriend toch stiekem wat rijker is dan gedacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Het vermogen van de man van Sylvie Meis

Onder andere omdat de kosten voor het huwelijk zo hoog waren, kun je ervan uitgaan dat deze man wel meer centen zou hebben dan velen van tevoren durfden te schatten. Natuurlijk is het goed om je dame goed te verwennen, maar met zo’n uitgebreid huwelijk ga je anders wel erg snel failliet. Volgens bronnen uit de kunstwereld zou deze man een vermogen hebben van 51 miljoen euro (!). Maar volgens verschillende Duitse websites melden ingewijden dat Niclas Castello een vermogen heeft van rond de twee miljoen euro. Alsnog niet verkeerd natuurlijk. Tel daar de succesvolle carrière van Sylvie bij op en het is wel duidelijk dat deze twee gebakken zitten.

Sylvie is op het moment van publiceren 43 jaar geworden en dat willen wij uiteraard even vieren. Wil je nog meer zien en lezen over de prachtige vrouw? Neem dan zeker even een kijkje hoe ze op Instagram pronkt met haar strakke lichaam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)