Sylvie Meis op Instagram

Relaxend op het strand, onder het genot van een tropische cocktail. Het duurt voor ons helaas nog wel even voordat dit realiteit wordt. Geduld is weliswaar een vereiste, maar wordt beloond. Hoe wij niet de enige zijn weer te smachten naar een zonvakantie, doet onze Nederlandse schoonheid Sylvie Meis dat ook. De blondine deelde onlangs een foto op haar Instagram niet te kunnen wachten weer wat Vitamine D op te pakken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

De mooie Sylvie deelde een zomers hete foto op social media, genietend van een golden hour op een jacht, dobberend in de Franse wateren bij Saint-Tropez. En wij kunnen niet anders zeggen, dan dat de fulltime moeder en 42-jarige Meis er nog fantastisch uitziet in haar goudkleurige bikini. De uurtjes in de sportschool laten overduidelijk resultaat zien en dit bleef haar 1,4 miljoen volgers ook niet onopgemerkt.

Sylvie ziet er topfit uit voor haar leeftijd

Ondanks de meningen over model en actrice Sylvie Meis uiteenlopen, kunnen we al jaren niet om haar stralende en strakke figuur heen. Sylvie lijkt fitter dan ooit en blaast haar fans weg met een stralende en zelfverzekerde glimlach. Ze mag weliswaar niet meer getrouwd zijn met een profvoetballer, maar aan sportiviteit ontbreekt het de blondine niet. Hoe Sylvie onlangs in een Lara Croft pakje op onze tijdlijn verscheen, deelt ze regelmatig de sprankelende beelden op social media.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)