De 42-jarige Sylvie Meis kennen we allemaal natuurlijk als één van de knapste vrouwen van Nederland boven de 40. Niet alleen dat, maar ze weet nog steeds relevant te blijven en dat lukt haar meer dan goed.

Niet alleen gaat ze als een speer op haar Instagram, maar ze wordt regelmatig nog voor samenwerkingen gevraagd. Zo bracht ze onlangs nog een lingerielijn uit in samenwerking met Aldi. Ook heeft ze laatst haar debuut gemaakt als presentatrice van een Duitse talkshow. Dat Sylvie hard werkt, mag wel duidelijk zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis in bikini op Instagram

En zoals we al zeiden: Sylvie Meis scoort bij heel veel van haar volgers op Instagram. Natuurlijk heeft ze, door haar debuut als Duitse presentatrice, ook flink wat Duitse fans weten binnen te halen. Inmiddels heeft het model al meer dan 1,4 miljoen volgers. Dat komt niet alleen omdat ze leuk is, maar ook omdat ze foto’s plaatst die je absoluut niet wilt missen. Zo post ze regelmatig lingeriefoto’s, maar ook veel foto’s en video’s in bikini.

In 2020 heeft ze veel van deze foto’s en video’s geplaatst, het was natuurlijk afwachten wanneer ze deze in 2021 zou gaan plaatsen. Dat is sneller gegaan dan verwacht, want de eerste bikinifoto is al te vinden op de Instagram van het model.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Niet iedereen is fan

Helaas zijn er ook veel mensen die niet zo’n fan zijn van de presentatrice en model. Zo vond Johan Derksen haar maar niks en werd er vaak gezegd dat ze fillers gebruikt. Dat laatste heeft ze ruim een maand geleden bekend, zodat dat de wereld uit zou zijn. Hoe dan ook: met of zonder fillers ziet Sylvie er voor haar leeftijd nog prachtig uit.