Sylvie Meis in lingerie

De exclusieve dag- en nachtkleding, ontworpen door Sylvie Meis, is vanaf 9 december te koop bij de Aldi. De collectie bestaat uit vijf items in verschillende ontwerpen en stijlen. Maar toch is alles in dezelfde kleurtinten gedaan, zodat alles goed met elkaar gecombineerd kan worden. De lichtgrijze, zwarte en zachte poedertinten maakt de collectie een lust voor het oog. En gelukkig kunnen we de setjes en nachtmode alvast een beetje bewonderen.

De officiële foto’s van de shoot zijn gepubliceerd. Daarop is Sylvie Meis in haar eigen lingerielijn te zien. Op de foto’s is vooral te zien hoe mooi de pasvorm van de BH’s is en hoe het uiteindelijk gaat vallen. Misschien is zo’n setje ook wel iets voor jouw Meis?

Sylvie Meis in lingerie

De motivatie van Sylvie

Natuurlijk breng je zo’n collectie niet alleen op de markt om er geld mee te verdienen. Je moet van tevoren natuurlijk al een behoorlijke interesse hebben in dit soort mode. Sylvie: ‘Ik ben een groot fan van lingerie en nachtkleding, dat is een passie van mij. Al vele jaren werk ik aan nieuwe ontwerpen, snitten, pasvormen, kleuren en stijlen. In de morgen opstaan en je mooi en comfortabel voelen, is belangrijk voor mij. Je start dan de dag met een goed gevoel. Ik wilde favoriete kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen!’

En Sylvie is écht heel blij met Aldi als partner: ‘Ik ben erg blij dat ik met ALDI een partner aan mijn zijde heb, met wie ik mijn collectie voor talloze vrouwen in heel Nederland voor lage prijzen beschikbaar kan stellen’.

Sylvie Meis in lingerie

Sylvie Meis collectie vanaf 9 december te koop

De collectie van Sylvie is dus vanaf 9 december te koop in alle filialen van Aldi. En voor ieder wat wil, want er is groot aantal keuzes die je kan maken. Zo kan je voor de elegante nachtmode gaan of je kan de sexy modellen meenemen. De prijzen van de collectie liggen tussen de €8,99 en €15,99. Dus het kerstcadeau voor je vriendin hoef dit jaar helemaal niet duur te zijn.

Lingerie Sylvie Meis Aldi