Reusachtige villa te koop in Wassenaar

Deze luxe villa staat in Wassenaar en doet zijn locatie meer dan goed recht. Dit is dé villa onder de villa’s en biedt jou ook vele leuke extra’s waar je van gaat genieten.

De gigantische villa is op Funda te vinden en beslaat zo’n 773 vierkante meter aan leefruimte. Het perceel beslaat echter zo’n 7559 vierkante meter. Pardon? Ja, het is toch echt zo.

mega woning in Wassenaar
foto via Funda

Het is niet voor niks dat dit huis zo’n bizar groot terrein heeft, want met een eigen oprit, zwembad en verschillende garages voor zes tot zeven auto’s heb je ook wel wat ruimte nodig. Het huis zelf heeft zeven slaapkamers en zes badkamers. Wil je lekker in alle rust een biertje drinken? Dat kan in je eigen bar. Wil je die meteen er weer aftrainen? Dat kan ook op jouw eigen terrein in de gym die erbij komt. Voor de thuiswerkers onder ons zit je met deze dikke villa uiteraard ook goed, want er is een werkkamer aanwezig.

dikke villa Funda
foto via Funda

Mega miljoenen paleis op Funda

Dit is letterlijk een miljoenen paleis. Voor deze gigantische woning moet je 4.475.000 euro neerleggen. Met deze ruimte en mogelijkheden kan je het echter wel terug proberen te verdienen. Doordat het huis zo veel verschillende kamers, garages en faciliteiten heeft, kan je ook jouw eigen Bed & Breakfast beginnen als je wil. Er kan zelfs een tennisbaan op het terrein in gebruik worden genomen. Het klinkt bijna als een vakantieoord en wij willen er heen.

miljoenen paleis
foto via Funda
thuis sporten
foto via Funda
dure villa Funda
foto via Funda
mooiste villa Funda
foto via Funda
duurste woning wassenaar
foto via Funda
mooiste villa Funda
foto via Funda
grote woning
foto via Funda
luxe woning
foto via Funda