Sylvie trekt haar Lara Coft pakje uit de kast

Hoe je de Nederlandse Sylvie Meis zou kunnen kennen van haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart, heeft de blondine haar naambekendheid voor het grootste deel te danken aan zichzelf. Meis acteerde in verschillende series als de hit Costa, presenteerde MTV, werd uitgeroepen tot de mooiste spelersvrouw van het jaar en werd in 2005 bekroond tot de televisie-babe van het jaar.

Naast haar passie voor entertainment zit ondernemen en fashion in haar bloed, is ze de eigenaar van de bedrijven MeisEnterprise en SylvieDesigns en zou je haar hoogstwaarschijnlijk wel eens hebben gespot met haar eigen bikini- en lingerielijn voor Hunkemöller. Hoewel het de laatste tijd stiller leek te zijn rondom Sylvie Meis, kwam de actrice onlangs in actie en deelde de kiekjes op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)


Sylvie is in topvorm. Hoe ze regelmatig haar dagelijkse bezigheden, luxe vakanties en bikinifoto’s deelt met haar volgers op social media, is ze ook in de gym te vinden. En dat de prachtige blondine bevallen is van een kind, daar is absoluut niks van te zien. Sylvie Meis deelde onlangs de exclusieve beelden van een campagne waar ze zichzelf in presenteerde, met haar 1,4 miljoen volgers op Instagram. Rennend door de bossen met een Lara Coft pakje aan, liet ze menig mannen hart sneller kloppen.

Sylvie Meis trekt een sprintje in een reclame

Sylvie deelde een fragment van de reclame op haar Instagram kanaal. En we zouden haar zo een rol aanbieden als de nieuwe Lara Croft. Wat denken jullie?

Zie de video op de Instagram van Sylvie hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)